Trailer: Vlk Cumberbatch zatápí Tučňákům z Madagaskaru

Vydáno: 12.06.2014 10:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Nacházíme se v době, kdy už nestačí jen sequely, ale také spin-offy. Ten nejnovější se točí kolem vedlejších postav tučňáků animované série Madagaskar, v němž jako hlavní tahák působí hlas Benedicta Cumberbatche.
Tučňáci z Madagaskaru jsou dalšími vedlejšími sidekicky, kteří dostanou vlastní film, a to dokonce dříve než konkurenční Mimoňové z filmu Já, padouch, jenž dorazí do kin v létě příštího roku. Skipper, Kowalski, Rico a Private se nejprve objevili v několika krátkých filmech, načež roku 2008 rozjeli stejnojmenný animovaný seriál čítající osmdesát dvacetiminutových dílů. To je dostatečná popularita na to, aby studio Dreamworks zvážilo celovečerní film.

A ten dorazí už letos v listopadu. V něm se čtyřka neletávých ptáků vydá zachránit svět před zlomyslným Dr. Octaviem Brynem (John Malkovich), ale nebude v tom však sama. Na pomoc jí přijde tajná zvířecí organizace, jíž vede vlk Agent Classified, jehož mluví jeden z nejpopulárnějších herců současnosti Benedict Cumberbatch. Toho si jistě rádi poslechnou nejen příznivci draka Šmaka, hlavně když se snaží dostat k řeči přes chroupání chipsů tučňáků.

Upoutávka volí sebeshazovačný tón, v němž se bude v duchu akčních blockbusterů (viz úvodní titulky podpořené voiceoverem) zřejmě parodovat špionážní žánr. Doufejme ale, že zaměření se na vtipné postavičky tučňáků překoná neobjevné díly Madagaskarů, které se sestávaly jen z kvalitativně nevyvážených skečů, jenž nedržely moc pohromadě.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu The Penguins of Madagascar


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY