Guillermo del Toro otevře na Halloween knihu života

Vydáno: 31.05.2014 15:30 - | foto: facebook tvůrce

Guillermo del Toro má rozpracovaných hned několik projektů, ale bohužel převážně z pozice (výkonného) producenta. Vedle hororového seriálu The Strain je podepsán i pod animovanou pohádkou pro celou rodinu.
Fotografie z filmu  / The Book of LifeAnimovaný snímek The Book of Life, který se původně jmenoval Day of the Dead, ovšem poetiku svého producenta nezapře. Příběh bude tradiční: mladý muž Manolo se musí rozhodnout, jestli splní očekávání, která do něj vkládala jeho rodina, nebo jestli dá přednost svému srdci. V synopsi dále stojí, že než se rozhodne, bude muset čelit svým největším strachům.

Bude se ale přitom pohybovat mezi třemi světy, což je deltorovská specialita, jelikož jeho hrdinové se vždy ocitají někde "mezi" (mezi utajovanou organizací monster, světem lidí a světem bájných bytostí v Hellboyovi, mezi skutečností a tajným labyrintem ve Faunově labyrintu, mezi živými a mrtvými v Bladeovi II ad.).

Ve z hlediska animace nápaditě stylizovaném snímku ústředním postavám propůjčí svůj hlas Diego Luna a Zoe Saldana. Konkurenta v lásce pak namluví Channing Tatum. A přislíbena jsou i camea od Plácida Dominga a rappera Ice Cube. Dá se ale předpokládat, že ani jednoho z nich neuslyšíme, protože by se do českých kin měla s největší pravděpodobností dostat dabované verze. Její premiéra je naplánována na 16. října tohoto roku. Na upoutávku se podívejte níže, na plakát a nové fotografie do galerie výše.

Oficiální upoutávka k filmu The Book of Life (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY