Zombie: "Pro fandy, kteří to chtějí hnusný a brutální."

Vydáno: 17.05.2014 16:30 - | foto: Lions Gate Films

Server Bloody Disgusting přinesl informaci, že zpěvák, herec, scenárista a režisér Rob Zombie připravuje nový film s názvem 31. Zatím je venku announcement trailer a plakát, na které se můžete podívat v článku.
Plakát filmu #31Rob Zombie se nechal slyšet, že svým nejnovějším počinem cílí na své hardcore fanoušky, kteří mají rádi hnusné a brutální filmy. Ne že by takové nebyly už jeho předchozí, ale zdá se, že se chce navrátit ke svým exploatačním počátkům a prozkoumat, kam až může zajít. Objevily se spekulace, že tvář klauna z prvního plakátu patří jedné z ústředních postav Domu tisíce mrtvol a Vyvržencům pekla, hixploatacemi, jimiž Rob Zombie jako scenárista a režisér začínal. Druzí ale tvrdí, že maska se Spauldingovi (ano, tak se klaunská postava, která rozhodně nebyla k smíchu) nepodobá. A obávají se, že by se mohlo jednat o třetí díl Halloweenu, o kterém Weinsteinovi mluvili poměrně nedávno. Název lze totiž interpretovat jak jako číslo, kdy by "31" odkazovalo na Halloween (Svátek všech mrtvých se koná 31. října). tak jako číslo a písmeno "3I" ("3" jako třetí díl, "I" foneticky jako "eye").

Zatím těžko říct, lze pouze vycházet z plakátu (doprovázející předchozí odstavec) a z traileru rekapitulujícího Zombieho režijní tvorbu a anoncujícího další počin. Oba názorové tábory mohou být ještě překvapeny, protože třeba půjde o klaunský horor, jelikož klauni mají dlouhou tradici a v angloamerické kultuře je mnozí považují za děsivá stvoření (např. čtenáři Stephena Kinga a diváci Blízkých setkání třetího druhu). A je zde stále možnost, že půjde o biopic vraždícího klauna Johna Gacyho, který zabil přes 30 lidí a který se proslavil tím, že během svého pobytu v cele maloval především klauny.

31 (2014) Trailer - Click here for this week’s top video clips


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY