Natáčení Star Wars VII začalo!

Vydáno: 16.05.2014 11:06 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Zřejmě nejočekávanější film všech dob, Star Wars: Epizoda VII oficiálně započal své natáčení, jehož výsledek uvidíme v kinech 18. prosince příštího roku. J. J. Abrams také odhaluje novou fotografii.
Dlouhá léta čekání jsou u konce a některým z nás se tomu ani nechce uvěřit - Star Wars: Episode VII po dlouhých přípravách dnešním dnem započala své natáčení. Někde v Londýně teď sedí J.J. Abrams za monitorem a spolu s kameramanem Danielem Mindelem natáčejí první záběry nové epizody ságy z předaleké galaxie - spolu s nimi se na place určitě nachází někdo ze zvučného obsazení jako Mark HamillCarrie FisherHarrison FordAnthony DanielsPeter MayhewKenny BakerJohn BoyegaDaisy RidleyAdam DriverOscar IsaacAndy SerkisDomhnall Gleeson nebo Max von Sydow.

Do 18. prosince 2015 to sice je ještě dlouho, ale můžeme vám zaručit, že té doby nás čeká ještě spousta Star Wars novinek, nemluvě o reklamní kampani, která jistě nenechá oko nejednoho fanouška suché. V souvislosti s dnešním odstartováním natáčení jednoho z největších filmů příštího roku studio Bad Robot také odhalilo první fotografii, na které zatím vidíme jen klapku.

Ve vyšším rozlišení se na ni můžete podívat v galerii.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY