Branaghova Popelka ukazuje střevíček v prvním teaseru

Vydáno: 15.05.2014 19:35 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Kenneth Branagh se léta specializoval na adaptace Shakespeara, v poslední době však přesedlal k režii hollywoodských snímků. Po komiksovém Thorovi a špionážním Jacku Ryanovi od něj uvidíme také novou Popelku.
Víc jsme snad od filmu, který si odbude svou premiéru až v březnu příštího roku, čekat nemohli. Jenže už brzy do kin vstoupí Zloba - královna černé magie, tak je nutno pomalu začít lákat na novou disneyovskou klasiku v novém kabátku. Nebo spíš starém - Popelka má být totiž mnohem tradičnější pohádkovou adaptací, než poslední kousky studia Walt Disney. První teaser ukazující hlavní trademark filmu - střevíček - je tedy jen takovým brzkým oznámením toho, že se něco chystá.

Režisér Kenneth Branagh, jenž po přesídlení do Hollywoodu natočil zatím komiksového Thora a špionážního Jacka Ryana: V utajení, si dal tentokrát zálusk na mnohem klasičtější látku, jejíž výslednou podobu zatím můžeme jen odhadovat. Vedle Lily James jako Popelky a Richarda Maddena jako prince ve filmu uvidíme například ještě Helenu Bonham CarterCate BlanchettStellana Skarsgårda nebo Dereka Jacobiho. Česká premiéra je naplánována na 19. března 2015.

Teaser zhlédněte níže. V galerii také najdete oficiální plakát.

Oznamovací teaser filmu Popelka


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY