Tom Cruise stále umírá v novém traileru Na hraně zítřka

Vydáno: 13.05.2014 07:00 - Martin Bubrín | foto: Warner Bros

Tolik smrtí Toma Cruise jste ještě neviděli - v nové sci-fi Na hraně zítřka bude hollywoodská hvězda umírat, aby zachránila svět. A pořád to vypadá lákavě, i v novém traileru, který má skoro čtyři minuty.
Godzilla jde do kin za pár dní, tak je nutné začít finišovat kampaň na film, který studio Warner Bros. uvede do kin o necelý měsíc později. Na hraně zítřka, tzn. film, který potěší všechny fanoušky i hatery Toma Cruise, se nám představil už v několika trailerech, které ale vždy byly variací na první upoutávku se stejným hudebním podkresem, stejnou strukturou a několika málo novými záběry. Nový trailer se však vymyká všemu, co jsme doposud ze sci-fi Douga Limana viděli.

Stopáž necelých čtyř minut totiž dává velké pole možností - upoutávka určená pro IMAX už se netváří jako středně nákladné sci-fi s originální premisou, ale rovnou jako mohutný blockbuster, který se neztratí ani vedle velkofilmů zajetých sérií jako X-Men: Budoucí minulost nebo Úsvit Planety opic. Právě jejich trailery jsme mohli obdivovat v uplynulých dnech, nyní se k nim však přidává i Na hraně zítřka, který má vše, co od správného hollywoodského bijáku očekávat - dechberoucí vizuál, zajímavý příběh, emoce a nášup akčních scén.

Kampaň filmu se tedy "těsně" před premiérou (6. června) tasí s tím nejlepším materiálem, který pomocí opotřebovaných, ale účinných dunivých zvuků (které stanovily trailery na Počátek) servíruje mnoho známých záběrů v nových kontextech, stejně jako úplně nové akční scény zahrnující boj na blízku, sci-fi "vylodění v Normandii" nebo honičku s nepřátelskými mimozemšťany. 

Trailer zhlédněte níže.

Prodloužený trailer filmu Na hraně zítřka


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Trailer úplně na exkrement, film dobrej. Teda po... (Ondřej K., 03.07.2014 01:23) Reagovat

    Trailer úplně na exkrement, film dobrej. Teda pokud ste se předtím nepodívali na to hovno.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY