Agents of S.H.I.E.L.D. budou pokračovat...a nejen oni

Vydáno: 09.05.2014 15:42 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Seriál odehrávající se v prostředí marvelovského filmového vesmíru Agents of S.H.I.E.L.D. příští týden končí, načež televizní stanice ABC oznámila druhou sezónu. Samostatně však uvidíme i někoho dalšího.
Marvel One-Shot: Agent CarterSeriál Agents of S.H.I.E.L.D. vstupuje příští týden do svého finále, pro stanici ABC tedy nastala otázka, zda jej obnovit i pro další sezónu. Od příběhu šesti tajných agentů, kteří se pohybují ve světě Avengers, se sice čekala vyšší čísla ve sledovanosti i hodnocení diváků, show ale nakonec skončila v zelených číslech, proto se po odvysílaných 22 epizodách dočká další série v následující sezóně 2014-2015. Pro ty, kteří nad seriálem nezlomili hůl po přibližně deseti slabších dílech, jde o určitě dobrou zprávu, protože v druhé polovině série se začal příběh velmi zajímavě vyvíjet a doplňovat tak dílky skládačky, které nastolily filmy Thor: Temný svět a hlavně Captain America: Návrat prvního Avengera. Nemluvě o lákavých filmových cameo rolích.

ABC však ve svém portfoliu nebude mít pouze jeden marvelovský seriál. Už nějakou dobu víme, že konkurenční streamovací služba Netflix příští rok rozběhne pět samostatných seriálů odehrávajících se v cinematickém univerzu, které budou mezi sebou blíže propojené (první na řadu přijde Daredevil), a mají nabídnout trochu drsnější a špinavější podívanou, než jsme u barevných marvelovek zvyklí. Nepůjde však o jediné projekty.

Na ABC se totiž podívá i seriál Agent Carter o stejnojmenné agentce ztvárněné herečkou Hayley Atwell, který se plánuje už několik měsíců. Postava, jež se objevila v Captain America: První Avenger a následně ve vlastním marvelovském kraťasu (one-shot), dostane svou vlastní sérii o deseti až třinácti epizodách. Scenáristé Christopher Markus a Stephen McFeely už napsali pilot a svěřili se, že se příběh bude odehrávat v roce 1946 a pokračovat ve stylu zmíněného kraťasu. Možná se v něm také objeví také herec Dominic Cooper, který v prvním Captainovi ztvárnil Howarda Starka, pro něhož začne Penny Carter vzápětí pracovat.

Nechme se překvapit. 

Klip z filmu Agent Carter


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY