Sběratelé si mohou vystavit Electrovu hlavu

Vydáno: 30.04.2014 18:08 - | foto: Columbia Pictures

Sběratelských edic se dočkáme pouze u blockbusterových titulů, u nichž se očekává velký prodej, protože náš trh je malý. Po sci-fi Já, robot a Predátorovi přichází s bustou i Amazing Spider-Man 2.
BD obal filmu Amazing Spider-Man 2 / The Amazing Spider-Man 2Distributor zjistil, že je u nás skupina fanoušků, jimž mnohdy více než o obsah jde o obal, a tak se čím dál tím častěji setkáváme s tituly, které vychází ve sběratelském balení ve steelbooku, se soškami a vybrané i s bustou. Poslední jmenované je méně časté, protože jde o finančně nákladnou záležitost. Kdo by se ale nechtěl pochlubit tím, že má na poličce hlavu robota Sonyho z Já, robot, predátora z Predátora anebo vajíčko k tetralogii Vetřelce? Fanoušci si ke jmenovamým mohou přidat Electra, protože i na náš trh se dostane limitovaná edice Amazing Spider-Man 2, která bude mít tři disky s rozporuplně přijímaným pokračováním. A na rozdíl od předchozích bude mít tu funkci, že bude svítit, a tak ji můžete použít jako poněkud dražší lampičku.

BD obal filmu Amazing Spider-Man 2 / The Amazing Spider-Man 2Samozřejmě bude k dostání jednodisková i dvoudisková verze v klasickém (amaray) balení, ale nejspíš nepotěší, že bude takto sehnatelný pouze film (jednodiskovka bude 2D, dvoudiskovka bude mít 2D i 3D). Kdo bude chtít bonusy, bude si muset pořídit nejdražší variantu s bustou (odhadovaná cena je bez jedné koruny tři tisíce). Pro mnohé je to jistě zklamáním, protože u Amazing Spider-Man i u Raimiho trilogie byly vždy velmi informativní, se všemi fázemi vzniku snímku/ů seznamující a do komiksové historie zasvěcující dokumenty a další materiály.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Zdravím..mohu se zeptat kde jste vzali informace,... (Pavel H., 01.05.2014 11:01) Reagovat

    Zdravím..mohu se zeptat kde jste vzali informace, že tu někdy v minulosti vyšla sběratelská edice Vetřelce vs. Predátor? U nás přeci vyšla edice se svítícím vajíčkem a ta se vztahovala čistě jen ke čtyřem filmům s Vetřelcem. A navíc, kdo by dělal edici k tomu hodně špatnému dílu? Abych nezapomněl, nevím proč, ale opomenuli jste také steelbookovou verzi, která zde také vyjde. Takže než příště něco vpustíte do světa, možná by nebylo od věci zjistit si všechny potřebné informace.

    • Re: Zdravím..mohu se zeptat kde jste vzali informace,... (Marek, 01.05.2014 14:54) Reagovat

      Zdravím, informace byla z nespolehlivého zdroje, děkujeme za připomínku, opravili jsme ji.
      Jinak novinka není o tom, že u nás vyjde verze ve steelbooku (až bude náhled obalů, možná o ní budeme informovat - přece jenom se nejedná o nic exkluzivního). Je o tom, že se i na náš trh dostane sběratelská limitovaná varianta s bustou Electra. Oproti jiným serverům jsme informovali o svítící podobě a o bonusovém disku, který bude podle dosavadních informací dostupný jenom u nejdražší verze.
      Nejedná se ale až tak zásadní chybu (záměna vajíčka za bustu), abyste volil tak útočný a arogantní tón příspěvku.

      • Re: Zdravím..mohu se zeptat kde jste vzali informace,... (Pavel H., 01.05.2014 15:46) Reagovat

        No nemáte vůbec zač, ale přijde mi to dost mimo, když v článku zmiňujete jednu z nejlepších a nejznámějších filmových edic a navíc v dost nepřesných informacích, jakými byla záměna s Vetřelec vs. Predátor, což mi přijde jako velký nedostatek ve Vašich nasbíraných faktech. Taky si myslím, že jsem to ještě vzhledem k tomu, jaké jsem otevřené povahy napsal v rámci slušného chování. A poslední věc...je pravda, že článek se vztahuje k hlavně Electra, ale když už jste se tak vesele rozepsal o dalších edicích (amarayích), tak mi přijde férové, když byste do toho zahrnul i steelbook, který spoustu lidí také zajímá a je to další oficiálně potvrzená edice, i když stále bez náhledu. Spoustu jiných webů taktéž informovalo o třetím disku a svítící funkci. :-)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY