Setkání s režisérem Godzilly Garethem Edwardsem

Vydáno: 27.04.2014 17:00 - | foto: facebook tvůrce

"Od Bryana Singera, režiséra filmů X-Men 1 a X-Men 2." "Od producenta Christophera Nolana, režiséra trilogie Temný rytíř a filmu Počátek." Od Garetha Edwardse, režiséra...?
Je pravidlem, že u blockbusterů je jméno režiséra používáno při propagaci jako značka, kterou si má potenciální publikum spojit s konkrétním žánrem, filmy a/či poetikou. I pokud je vybrán tvůrce, který nemá zkušenosti s velkorozpočtovými počiny a očekávanými letními trháky, má za sebou povětšinou tituly, které dovedou oslovit diváky, jež obvykle nevyhledávají tento typ produkce. Gareth Edwards si sice udělal jméno indie snímkem Zakázaná zóna, který náležel do kategorie monster filmů (u "něj" ale monstrum fungovalo jako katalyzátor vztahu mezi dvěma postavami a jako metafora přechodu přes hranice jedné národnostní diaspory).

Nic, co by se mohlo použít v rámci kampaně, a tak studio přišlo se sérií videí "Setkání s", ve kterých režisér hovoří o svém vztahu k původní Godzille, o tom, jak se dostal k natáčení nákladných trikových bijáků a jak ho monstrum v pohybu ohromilo, když ho poprvé viděl. A protože jsme vás o prvním jmenovaném již informovali dříve, na zbylé - a nové - dva se podívejte níže. Jistě jste si všimli také toho, že vlevo je nový plakát, ve kterém je Godzilla zcela odhalena. Ne náhodou byl zveřejněn spolu s touto fotografií, o které jsme psali o něco dříve.

Setkání s režisérem: Gareth Edwards - "Setkání s monstrem".

Setkání s režisérem: Gareth Edwards - "Rada pro filmaře".


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY