Watson láká na speciální díl televizního Sherlocka

Vydáno: 25.04.2014 12:30 - Zuzana Hofmanová | foto: facebook tvůrce

Fanoušci seriálu Sherlock patří mezi ty nejtrpělivější, protože čekací doba na další případ trvá nesnesitelné dva roky. Ve vzduchu ale visí odměna pro ty nejodhodlanější. Co si takhle zkrátit čekání jedním dílem mezi sériemi?
Martin Freeman, Benedict Cumberbatch ve filmu Sherlock / SherlockMasivní úspěch minisérie o nejznámějším detektivovi s každou další sérií jen roste. To samé se čeká od té čtvrté, která byla sice potvrzena, ale její premiéra je momentálně v nedohlednu. Nejenže je ústřední dvojice Benedict CumberbatchMartin Freeman vytížena hollywoodskými projekty, ale natáčení je poměrně časově náročná záležitost. Šest měsíců, které stráví Sherlockův tým na place, je hodně i pro autory seriálu. Zvláště pak pro Stevena Moffata, který svůj čas dělí mezi brilantního detektiva a Doctora Who.
Jenže jedna varianta, jak uklidnit lačné fanoušky, by tu přeci jen byla. Čekání na plnohodnotnou sérii by mohl proložit speciální díl. A že o tom Mark GatissSteven Moffat uvažují, potvrdil sám Martin Freeman coby seriálový Watson.

Za tohle od Marka možná dostanu, ale byl by tu nápad natočit jeden speciální díl mimo série. Je to výborná myšlenka a jak jsem jí tak poslouchal, říkal jsem si, že tohle prostě musíme udělat.“  Freeman ale zároveň tlumí přehnané nadšení: „Naneštěstí, vůbec nevím, kdy bychom to udělali. Je to fantastický nápad, ze kterého se přímo sbíhají sliny, ale já vážně netuším, kdy se k tomu dostaneme.“

Přestože by speciální díl pravděpodobně nepokračoval s dějovou linkou, kterou načalo finále třetí řady, schopní tvůrci by pravděpodobně přišli s alternativním řešením. Ať už by se jednalo o jeden uzavřený případ řešený „bokem“ nebo exkurzi do Sherlockovy minulosti. Co byste ve speciální epizodě rádi viděli vy?

Zdroj: Collider



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Sherlock (Šárka Patová, 13.05.2014 20:50) Reagovat

    Ráda bych viděla jako samostatný díl o Jacku Rozparovači.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY