Mrazivý Foxcatcher a další novinky z Cannes v traileru

Vydáno: 17.04.2014 20:02 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Foxcatcher, The Rover a The Captive - tři filmy, jenž letos uvidíme na mezinárodním festivalu v Cannes odhalily své nové trailery, které vypadají fantasticky. Podívejte se na ně v článku.
Steve Carell, Channing Tatum ve filmu  / FoxcatcherPřed několika hodinami byl oznámen seznam filmů, které budou uvedeny na letošním festivalu v Cannes. Mezi tituly slavných režisérských osobností, kterým se věnujeme v samostatném článku, se nachází například snímek Foxcatcher režiséra Bennetta Millera (Capote, Moneyball) - ten měl mít premiéru už loni o Vánocích, studio Sony však premiéru odsunulu na rok 2014. Příběh olympijského wrestlera Marka Schultze (Channing Tatum), jenž se před olympiádou v Soulu roku 1988 přestěhuje do domu záhadného miliardáře Johna Du Ponta, a který vyústí v tragické finále, je jednou z velkých příležitostí komika Stevea Carella ukázat svou vážnou hereckou tvář.

Ani ne minutový trailer vlastně ani nenačrtává příběh, zneklidňuje spíše mrazivou atmosférou a hereckými výkony, z nichž běhá mráz po zádech. Přesvědčte se o tom níže.

Originální trailer filmu Foxcatcher

Očekávaným snímek je také postapokalyptický thriller The Rover s Robertem Pattinsonem a Guyem Pearcem, vyprávějící o pádu společnosti, který natočil režisér David Michod (Království zvěrstev). Atmosferický trailer svou špinavostí připomíná třeba McCarthyho Cestu. Svou novinku přinese také kanadský režisér Atom Egoyan, jenž v The Captive rozehrává příběh o osmiletém pátrání po unesené holčičce a dopadu této události na její rodinu - další mrazivě nepříjemná upoutávka na rozdíl od předchozího snímku zase v nejlepším upomene na loňské Zmizení. Vypadá to tedy, že se máme na co těšit.

Oba trailery zhlédněte níže.

Originální trailer filmu The Rover

Originální trailer filmu The Captive


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY