Bony a klid 2: Všichni dobří veksláci v traileru

Vydáno: 13.04.2014 21:16 - Martin Bubrín | foto: Bontonfilm

Po 27 letech se do kin vrací kultovní český film z devadesátých let Bony a klid režiséra a scenáristy Víta Olmera a s ním i celé herecké obsazení prvního dílu. Co napovídá první oficiální trailer?
Po druhém Dědictví přichází do Čech další ambiciózní sequel. Tentokrát půjde o pokračování kultovní "vekslácké balady" z konce osmdesátých let Bony a klid, která si stihla za své bezmála třicetiletí existence vypěstovat pověst tuzemské klasiky. Toho si je dvojka samozřejmě vědoma a opět cílí jen a jedině na diváky prvního dílu, kteří se budou chtít podívat, jak vypadají jejich oblíbení herci po 27 letech.

Jinou funkci ani trailer nemá. Naváže několika záběry na první díl, představí dvojici nových postav Gabriely Kratochvílové a Jakuba Prachaře, za zvuků na sílu naroubovaného amerického popu prohodí několik hlášek a výjevů ze života známých charakterů a ještě k tomu stihne product placement v podobě Blesku. Jeho čtenáři ale určitě ocení závěrečnou (povinnou) představovačku herců, o nichž se před premiérou zase bude psát - Roman Skamene (Bíny), Jan Potměšil (Martin), Josef Nedorost (Richard), Veronika Jeníková (Evička) a František Švihlík (Karel).

Bony a klid 2 natočil režisér prvního dílu Vít Olmer, který od té doby sice přišel s českým kasovním trhákem Tankový prapor, ale také snímky jako Nahota na prodej, Playgirls nebo Waterloo po česku, které se řadí k jedněm z nejhůře hodnoceným počinů na českých filmových databázích. Nelze tedy předpokládat, že k jeho nejnovějšímu filmu bude kritika přistupovat bez jistých očekávání.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Bony a klid II.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY