"Spring Break, bitches!" v Rkovém traileru na 22 Jump Street

Vydáno: 10.04.2014 18:00 - | foto: facebook tvůrce

Po včerejším klipu přichází 22 Jump Street s téměř tři minuty dlouhou, necenzurovanou upoutávkou, která ukazuje Jonaha Hilla a Channinga Tatuma, jak si užívají jarní prázdniny.
Phil LordChris Miller jsou zpět za kamerou, Jonah HillChanning Tatum před ní. Dvojka nabídne to stejné co jednička, tj. ústřední papírově dospělé, ale mentálně nevyzrálé duo se bude vydávat za studenty, aby dopadli dealery drog, kvůli kterým umírají studenti. Minutový klip (ke zhlédnutí zde), založený na improvizaci a Hillově schopnosti vtip načasovat i vypointovat, naznačoval, že s nelegální činností bude mít co dělat mexický gang.

Nová upoutávka, která je mládeži do osmnácti let nepřístupná, ukazuje, že terčem vtipu budou jarňáky jakožto nezřízená studentská oslava. Překonají Lord a Miller Spring Breakers, nebo půjde pouze o co do humoru o politicky nekorektní komedii (mlácení žen, utahování si z menšin), která na konec ale skončí potvrzování společensky přijatelných hodnot (zatčení zločinců, utvoření svazku)?

Na necenzurovanou upoutávku se podívejte níže, pokud jste starší osmnácti let (nebo pokud nás zbavujete právní zodpovědnosti za své jednání).

Red Band trailer na film Jump Street 22.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY