Transformers 5 už v roce 2017?

Vydáno: 06.04.2014 18:53 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Transformers je filmová série s obřím komerčním potenciálem, proto možné oznámení příprav pátého dílu zřejmě nikoho nepřekvapí. Otázka zní - vrátí se také Michael Bay?
Logo filmu Transformers 5Zatímco trailery na Transformers: Zánik vzbuzují spíše rozpaky, tvůrce to evidentně netrápí, protože ví, že diváci do kina ze zvědavosti stejně přijdou. Série s obřími roboty je však ve fanouškovských srdcích (seriály, komiksy, hračky, filmy...) zabydlena natolik, že by byla škoda od ní upustit - což potvrzuje i hračkářský megakoncern Hasbro, který odtajnil promo materiál, na němž se objevuje potenciální logo pátého dílu naplánovaného na druhé čtvrtletí roku 2017. 

Samotné studio Paramount se k existenci pětky zatím nevyjádřilo, ale její vznik je více než pravděpodobný. Zatím poslední díl Transformers 3 totiž po celém světě utržil více než miliardu dolarů a u čtvrtého dílu se nepředpokládá méně, vezmeme-li například masivní úspěch franšízy v Číně a v Japonsku, které tržbám z USA dávají mohutně na frak. Vratké to je pouze s účastí Michaela Baye, jenž se dal v minulosti slyšet, že chce pouze rozběhnout novou trilogii a poté řemeslo přenechat někomu jinému a sám se věnovat jiným, "komornějším" projektům. Mohou ale Transformers vlastně fungovat bez něj?

Jestli opravdu nastane Zánik nebo nový začátek, to se dozvíme 26. června.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Už se nemůžu dočkat na další díl určitě t... (ivka, 21.11.2014 10:37) Reagovat

    Už se nemůžu dočkat na další díl určitě to bude superr.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY