Trailer: Cameron Diaz a Jason Segel natočili Sex Tape

Vydáno: 01.04.2014 08:33 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Cameron Diaz a hvězda seriálu Jak jsem poznal vaši matku Jason Segel se sešli v komedii od tvůrců Zkažené úči, aby společně natočili Sex Tape. Kolik toho odhalili?
I když How I Met Your Mother končí, Jason Segel stále nemá o nabídky nouze. Jeho nejnovějším filmovým zářezem bude choulostivá komedie, v níž bude natáčet Sex Tape s Cameron Diaz. To, z čeho by například Kevin Smith udělal obdobu Zack a Miri točí porno, se však v rukou režiséra Jakea Kasdana mění v naprosto zaměnitelnou komedii s několika málo obhroublými vtípky navíc.

Na druhou stranu je radost vidět sehranou hereckou dvojici, která se (si) vzájemně dokáže podržet - jestli to částečně fungovalo ve Zkažené úče, mohlo by to být účinné i v této lehce nekorektní komedii, která nás ale místo do zákulisí natáčení sex tape zavede do humorných situací poté, co se nahrávka nedopatřením dostane na internetové uložiště Cloud a uvidí ji všichni blízcí ústřední dvojice. Jestli se jim video podaří vymazat se dozvíme konkrétně 21. srpna letošního roku.

Necenzurovaný trailer zhlédněte níže.

Necenzurovaný trailer filmu Sex Tape


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY