Pedofil, Rom, Facebook a m*dat: Dělníci bulváru v traileru

Vydáno: 27.03.2014 13:30 - | foto: facebook tvůrce

Cyklus Český žurnál měl velmi slušnou sledovanost a vyvolal společenskou diskuzi, a tak se v něm ČT rozhodla (byť nepřímo) pokračovat. Ve středu 16.4. budou odvysíláni Dělníci bulváru, ale v kině je můžete vidět již dnes.
Fotografie z filmu Když se řekne Vít Klusák, většinou se dodá Filip Remunda. Dokumentaristické duo, které se proslavilo performativním a značně sebeuvědomělým dokumentem Český sen, dokáže svým liberálním aktivismem a schopností zvolit atraktivní téma přivést diváky do kin (před televizní obrazovky) a vzbudit názorovou kontroverzi. Platit to nejspíš bude i o nejnovějším počinu Dělníci bulváru, který ale Vít Klusák natočil bez přispění Filipa Remundy.

Kdo nechce čekat na televizní premiéru, která se uskuteční ve středu 16. 4. v osm hodin večer, ale rád by snímek zhlédl na plátně a nejlépe i za účasti samotného Víta Klusáka, připraveného k diskuzi, má možnost. Musí si ale pospíšit, protože se předpremiéra uskuteční dnes v brněnské Scale. Je sice primárně určena pro posluchače Univerzity třetího věku MU, ale na vstupu by neměl být nikdo omezován. A není vyžadováno vstupné, tak doufejte, že se pro vás najde místo.
A pokud nevíte, o co jde, podívejte se níže na trailer, ve kterém bulvární celebrita Novotný říká, že "Rom" a "Facebook" v titulku zvýší čtenost článku o čtvrtinu. Klusák na svém facebookovském profilu dodává, že projekce ve studentském kině Scala začne omlovou, protože v Dělnících bulváru zazní dvanáctkrát slovo m*dat. Myslíme si, že inkriminovaný výraz udělá s "klikatelností" na článek své.


Upoutávka na TV dokument Dělníci bulváru.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY