Od LEGO příběhu ke třetím Krotitelům duchů

Vydáno: 20.03.2014 18:30 - Martin Bubrín | foto: Columbia Pictures Corporation

Tvůrčí dvojice Phil Lord a Chris Miller dokázala, že dokáže natočit originální animáky, stejně jako bláznivé komedie. Nejnovější informace tvrdí, že by se toto duo mělo ujmout i Krotitelů duchů 3.
Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis ve filmu Krotitelé duchů / Ghost BustersKrotitelé duchů 3 dlouho leželi u ledu a zdá se, že začátek jejich realizace uspíšila až tragická událost v podobě smrti jednoho z hlavních představitelů Harolda Ramise. U snímku, který chce k životu přivést studio Sony a herec Dan Aykroyd, se v současné době přepisuje scénář, jenž musí počítat s absencí jedné z hlavních postav. Nedávno jsme se také dozvěděli, že o režii snímku nemá zájem tvůrce originální duologie Ivan Reitman. Kdo by měl tedy sérii po více než pětadvaceti letech oživit?

Nejvíce se mluví o Philu Lordovi a Chrisu Millerovi, tvůrčímu duu, které aktuálně stojí za úspěšným animovaným snímkem LEGO® příběh a letos do kin ještě uvedou pokračování komedie 21 Jump Street s názvem 22 Jump Street. Ti jsou podle serveru Deadline zvažování jako hlavní kandidáti na režii třetího dílu úspěšné komediální série, která započala roku 1984. Studio Sony už dokonce vyhlíží začátek natáčení, jenž by mělo odstartovat na začátku příštího roku v New Yorku, tak se oficiální zprávy určitě dočkáme brzy. 

Jisté je, že by šlo ve filmografii režisérů o zatím největší a také nejzodpovědnější počin, u něhož bude velmi těžké zachovat kvalitu originálu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY