Sedmé Star Wars se budou odehrávat 30 let po Návratu Jediho

Vydáno: 19.03.2014 07:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Star Wars: Epizoda VII jakožto nejdiskutovanější film vůbec odhaluje další střípky informací - jsou známy informace o ději, nových postavách a také oficiálním datu natáčení. A jak vypadá oficiální logo?
Peter Mayhew, Anthony Daniels, Carrie Fisher, Harrison Ford ve filmu Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder / Star Wars: Episode V - The Empire Strikes BackO Star Wars toho do příštích Vánoc napíšeme ještě hodně. Abychom nezdržovali zbytečným úvodem, začneme rovnou informací, o kterou se se světem podělil šéf studia Disney Bob Iger. Ten vypustil oficiální zprávu, díky níž si můžeme udělat přibližný obrázek o ději nových Star Wars - Epizoda VII se totiž bude odehrávat přesně třicet let po Návratu Jediho, což vcelku přesně kopíruje časový odstup mezi jednotlivými filmy ("starou" a "novou novou" trilogií). V hlavní roli se podle nejnovějších informací kromě Marka Hamilla, Carrie Fisher a Harrisona Forda představí také trio mladých nováčků, kteří by zřejmě měli převzít sérii směrem k následujícím epizodám VIII a IX.

Před několika dny jsme vám přinesli seznam potenciálních uchazečů o role, tak můžete směle vybírat. Iger také potvrdil, že natáčení Epizody VII se zatím neoznámeným podtitulem začne v květnu tohoto roku - a to navzdory tomu, že na palubě filmu ještě oficiálně není ani jeden herec (kromě R2-D2 samozřejmě). Co to znamená? Jestli se má začít natáčet za měsíc a půl, můžete se v nejbližší době těšit na smršť tiskových zpráv a oficiálních prohlášení.

Zatím se můžete podívat na potenciální logo filmu, o němž se na internetu traduje, že by mohlo být oficiální.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY