Arnold Schwarzenegger je Most Wanted Man ve dvou TV spotech

Vydáno: 11.03.2014 17:30 - | foto: facebook tvůrce

Schwarzenegger doguvernátoroval a rozhodl se, že si na důchod přivydělá profesí, jež z něj udělala ikonu jedné (reaganovské) éry. Pokud jste uhádli, že jde o herectví a ne bodybuilding, podívejte se za odměnu na TV spoty.
Arnold Schwarzenegger ve filmu  / Sabotage"Když zatknul nejhledanějšího drogového krále na celém světě, stal se nejhledanějším mužem kartelu," zní drsňácký komentář mimo obraz k jednomu ze dvou nových spotů na Sabotage. Ačkoliv se jedna ze dvou nových televizních upoutávek snaží tvářit, že v akčním thrilleru půjde o tým, cílovce je jasné, že hlavní hrdina bude jenom jeden. A ten se pěkně po staru rozhodne vyřídit si účty se zločinci, kteří unesli jeho ženu.

Naději, že by nemuselo jít o recyklování vzroců osmdesátkových akčňáků, dává jméno režiséra a zároveň jednoho ze scenáristů Davida Ayera, který se specializuje na snímky z policejního prostředí (např. Training Day, Patrola). Americká premiéra je stanovena na konec tohoto měsíce, česká kupodivu ještě nezná své přesné datum, ale málokdo pochybuje, že by se film s Arnoldem Schwarzeneggerem vyhnul našim kinům.

Otázkou spíš je, co může Sabotage nabídnout těm, kteří nepatři mezi nostalgiky a od "bijáku s Arniem" chtějí víc než sebeuvědomělou přehlídku odkazování se na vlastní kariéru (Konečná, Plán útěku, Expendables: Postradatelní 2). Na oba spoty se můžete podívat níže:  

TV spot Tým k filmu Sabotage.

TV spot Hledaný k filmu Sabotage.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY