Kelly a Hitchcock na promo fotografiích ke Grace of Monaco

Vydáno: 07.03.2014 10:00 - | foto: facebook tvůrce

Dnes byla vedle plnohodnotné upoutávky na Grace of Monaco zveřejněna i obsáhlá galerie šedesáti fotografií, které mají snímek propagovat. Podívejte se na ni v článku a zjistěte, jak se to má s jeho distribučním osudem.
Cary Grant, Grace Kelly ve filmu Chyťte zloděje / To Catch a ThiefTéměř tříminutová upoutávka, o které jsme psali včera, nasvědčuje nemalým ambicím. Spojí-li se s trailerem obsáhlá kolekce téměř šedesáti promo fotografií, je jasné, že máme co dočinění s dílem, jehož tvůrci - či minimálně producenti - doufají v ocenění. Biografie Grace of Monaco o herečce a kněžně Grace Kelly měla mít původně premiéru na konci loňského roku, kdy je oscarová sezóna. K té ale nedošlo, protože údajně nebyl hotový, tvrdil producent Harvey Weinstein.

Záhy se ukázalo, že šlo o další kauzu spojenou s tím, proč se mu přezdívá "střihoruký Harvey". Režisér Olivier Dahan v jednom rozhovoru potvrdil, že tomu tak skutečně je, a distancoval se od první upoutávky, o které prohlásil, že s ní neměl nic společného. Že by bylo cílem zmíněného přestříhat snímek do podoby stravitelné pro Akademiky? Rozhodně se mu povedlo přesvědčit lidi z Cannes, že stojí za uvedení na letošním 67. ročníku. Ještě aby ne, když z něj loni promítal vybraným lidem showreel.

Šedesátka fotografií (jeden plakát a zbytek fotosky z filmu) a trailer se tak dají chápat jako zahájení kampaně, která má dopředu dát vědět, že je zde oceněníhodný titul. Koho ale nezajímají ani produkční, ani distribuční okolnosti, může se na obrázky podívat nahoře v galerii a porovnat si, nakolik podobná je Nicole Kidman Grace Kelly a jestli je obraz Hitchcocka alespoň trochu blízký tomu, jak je znám z médií.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY