Trailer: nejmladší oscarová nominantka v muzikálu Annie

Vydáno: 06.03.2014 09:08 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Quvenzhané Wallis, nejmladší herečka nominovaná na Oscara za snímek Divoká stvoření jižních krajin, si zahraje v nové adaptaci muzikálové klasiky Annie. V dalších rolích se představí třeba Jamie Foxx nebo Cameron Diaz.
Muzikál Annie se těšil velké oblibě na Brodwayi a má za sebou již dvě filmové adaptace, tudíž bylo jen otázkou času, kdy se dočkáme další verze. S tou nejnovější přichází režisér Will Gluck (Panna nebo orel, Kamarád taky rád) a umisťuje jí přímo do rodinně přívětivého období Vánoc. Malá Annie žije v sirotčinci pod "nadvládou" zlé pěstounky paní Hanniganové a sní o životě tam venku - tedy jen do té doby, než se jí ujme dobrosrdený miliardář Will Stacks kandidující na starostu. Ten jí poprvé chce využít pouze v rámci volební kampaně, ale následně se s ní sblíží jako s vlastní dcerou...

V hlavní roli remaku se představí nejmladší herečka nominovaná na Oscara Quvenzhané Wallis, pro níž půjde po snímku Divoká stvoření jižních krajin teprve o druhou filmovou roli. Po jejím boku se představí osvědčenější Jamie Foxx a také Cameron Diaz v záporné roli. Trailer Annie přináší kromě typicky rodinné atmosféry a nenucených vtípků také nové verze klasických písní, které zazněly v originále. Ty by nakonec ve své jednoduchosti mohly docela zafungovat.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Annie


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY