Walter Mitty a jeho modrý život

Vydáno: 27.02.2014 21:00 - | foto: CinemArt

Walter Mitty a jeho tajný život byl ohlášen na Blu-rayi. Zatímco v zámoří diskutující řeší, kdy vyjde původní snímek, který má status kultu, my se můžeme zaměřit na specifikace disků.
BD obal filmu Walter Mitty a jeho tajný život / The Secret Life of Walter MittyVztahují se sice zatím pouze na angloamerický trh, ale pro náš region by až na jiné zvukové stopy (nejspíš si neposlechneme francouzský a španělský Dolby Digital 5.1, zato anglický originál v DTS-HD Master 7.1 by měl zůstat) a titulkovou sadu (čeština je jistotou) měla bonusová výbava zůstat stejná. A kolem ní právě panují zmatky, protože server Blu-ray.com chybně zařadil názvy dokumentů mezi prodloužené scény, což někteří publicisté včetně českých kolegů bezmyšlenkovitě přejali. Na co se můžeme opravdu těšit z bonusové nabídky?

Pětice vystřižených scén, z nichž tři by měly ukázat víc hrdinových fantazií (Young Odessa Fantasy, Jester Fantasy, Manfree Fantasy), a trojice prodloužených scén prokreslujících ústřední postavu (The History of Walter Mitty, The Look of Life) a ukazujících více akce (That´s A Shark) zůstává. "Přibyla" ale pětice tematických filmů o filmu, které jinde můžete chybně nalézt mezi výpisem prodloužených scén. Jeden dokument se zaměří na hudbu, druhý na natáčení na Islandu, třetí na casting v Norsku, čtvrtý by měl pravděpodobně být pohledem na nápaditě řešené úvodní titulky a pátý prozkoumá dvě vybrané sekvence - islandský skateboarding a rvačku mezi Tedem a Walterem - z hlediska postprodukční úpravy zvuku.

Ben Stiller ve filmu Walter Mitty a jeho tajný život / The Secret Life of Walter MittyChybět nebude ani upoutávka, galerie fotografií a videoklip Stay Alive José Gonzáleze. DVD bude o poznání méně vybavené, když nabídne pouze galerii, jeden a půl dokumentu (o hudbě, ze zvuků zůstane pouze rozborka skateboardingové pasáže) a jednu prodlouženou scénu. Vydání ve Spojených státech je stanoveno na 15. dubna, datum uvedení na pulty prodejen v České republice zatím známo není, ale předběžně se vzhledem k prosincové kinopremiéře počítá s květnem/červnem. Zbývá jenom doufat, že (především na Blu-rayi) nebudeme o nich ochuzeni, jako tomu bylo u Tropické bouře.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY