Schwarzenegger zabíjí feťáky v krvavém klipu ze Sabotage

Vydáno: 26.02.2014 10:00 - | foto: facebook tvůrce

Schwarzenegger po guvernátorování nešel odpočívat, ale vrátil se k herecké profesi. Po značně sebeuvědomělých rolích, které upomínaly na typ postav, jež ztvárňoval za dob své největší slávy, zkouší v Sabotage něco nového.
Arnold Schwarzenegger ve filmu  / SabotageArnold Schwarzenegger za celou svou kariéru nehrál ve filmu, který by měl vyprávění s více postavami, jež by měly tvořit tým. Samozřejmě pokud nepočítáme Predátora. K tomuto nepočetnému zástupu by se měl přidat akční thriller Sabotage, který režíroval a spolunapsal David Ayer, jenž se na snímky z policejního prostředí specializuje (je podepsán pod Training Day a S.W.A.T. – Jednotka rychlého nasazení, podle svých scénářů natočil Drsný časyStreet Kings a Patrolu).

Bylo by velmi troufalé předpokládat, že Sabotage bude pro Schwarzeneggera podobným úspěchem jako Training Day pro Denzela Washingtona. Oscarový herecký výkon nejspíš nikdo nečeká ani v něj nedoufá, spíš si bývalý kalifornský guvernér slibuje změnu image, která by mu zajistila další role pro slušný přivýdělek k důchodu.

A přehrání se do role zkušeného, protože letitého vedoucího týmu v nesmlouvavém snímku, ve kterém se krví nešetří, by právě takovou mohla být. Svědčí o tom mládeži nepřístupný klip, ve kterém vidíme zátah speciálního komanda na drogové doupě. Podívat se na něj můžete níže, ale jenom v tom případě, pokud je vám 18+:

Klip z filmu Sabotage.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY