Kdo je kdo: Strážci Galaxie se představují v pěti teaserech

Vydáno: 20.02.2014 22:48 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Fanoušci ještě nestačili vstřebat trailer na marvelovskou novinku Strážci Galaxie a kampaň jim už servíruje další krmi. Tentokrát je na řadě podrobné představení postav v krátkých teaserech, plakát...a rozmluvený mýval.
Režisér James Gunn v rozhovorech přislíbil, že nás ke Strážcům galaxie čeká obrovská promo kampaň - a zřejmě nelhal. Pouhý den po uveřejnění prvního traileru a fotek vypouští do světa také první plakát s povedeným taglinem "You're welcome" a také pětici představovacích teaserů, z nichž se každý zaměřuje na jednu postavu této pro diváky zatím podivné a neznámé směsky. Půlminutová videa na pomezí TV spotu a featurette jsou většinou sestříhána ze známých záběrů z traileru a jako bonus přidávají krátké komentáře herců.

Nejvíce pozornosti na tak krátkém prostoru však získává mýval Rocket, který po trailerové premiéře poprvé prolomuje bariéru mlčenlivosti a nechává vyniknout hlas svého dabéra Bradleyho Coopera. A vypadá to, že nejmenší člen týmu bude zároveň tím nejdrsnějším a nejnevyrovnanějším, protože má jisté problémy s ovládáním vzteku. Kromě něj se představí i lidský Star-Lord (Chris Pratt), zelená vražedkyně Gamora (Zoe Saldana) a pomstou hnaný Drax (Dave Bautista). Zvědavost vzbuzoval také obří strom Groot, jehož jeho představitel Vin Diesel popisuje jako nejdivnější postavu, kterou se kdy Marvel rozhodl ukázat ve filmu. "I am Groot.", což je jediná věta, kterou dokáže říct, však nezazní.

Teasery zhlédněte níže a v galerii koukněte na první oficiální plakát.

Peter Quill (Star-Lord)

Gamora

Drax

Rocket

Groot


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY