22 Jump Street: nový trailer na komediální šílenost

Vydáno: 19.02.2014 14:38 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Channing Tatum a Jonah Hill se vrací v pokračování úspěšné policejní buddy komedie 21 Jump Street, v níž se vydávají v přestrojení na vysokou školu. Jak moc vtipný je trailer od tvůrců LEGO příběhu?
Channing Tatum, Jonah Hill ve filmu  / 22 Jump StreetV podstatě ani o nový trailer nejde, spíše o jeho alternativní verzi. Proto se nelekněte, když je jeho první polovina naprosto totožná s tím předchozím, který jako bonus přidal necenzurované nadávky. Tahle verze je od nich sice oproštěna, ale zároveň přináší další porci přepáleného humoru a scének na hranici parodie. Channing Tatum a Jonah Hill se totiž jako agenti v přestrojení vydávají "o dům dál" (odtud název filmu) a místo střední školy na vysokou. Vše ostatní ale zůstává při starém.

Zatímco v kinech právě úřadující LEGO příběh režisérů Phila Lorda a Chrise Millera byl nejen zábavným animákem pro celou rodinu, ale také inteligentní podívanou plnou hlubších podnětů a komentářů, 22 Jump Street spíše vypadá na čistě zábavnou oddechovku v převleku akční buddy komedie. Nový trailer má i pár světlejších momentů (chobotnice, závěr s mexickým Wolverinem), ale i tak jde spíše o záležitost výhradně pro fanoušky prvního dílu.

Trailer, tentokrát cenzurovaný, zhlédněte níže.

Originální (green band) trailer filmu 22 Jump Street


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY