Strážci Galaxie: teaser na trailer + 3 nové fotky

Vydáno: 18.02.2014 07:26 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Strážci Galaxie jsou dosud nejnetradičnějším počinem studia Marvel, tudíž vzbuzuje velká očekávání. První trailer dorazí dnes večer, do té doby si můžete prohlédnout trojici nových fotografií.
Očekávaný trailer na Strážce Galaxie bude dnes v noci exkluzivně uveden v rámci americké talk show Jimmy Kimmel Live a režisér James Gunn a představitel hlavní role Chris Pratt slibují film naprosto odlišný od jakékoliv komiksové adaptace. Než dorazí plnohodnotná upoutávka se stopáží 2:23, můžete si nahoře v galerii prohlédnout trojici nových fotografií, které kromě ústředního týmu zachycují také vesmírnou loď Strážců Milano a jediného lidského člena týmu Petera Quilla, který byl v devíti letech odebrán rodičům a převychován ve vesmíru. Níže pod článek jsme také přidali patnáctivteřinový teaser na trailer.

Snímek dorazí do kin 30. července letošního roku a jmenovitě se v něm můžete těšit na (podle fotografie) nájemnou vražedkyni Gamoru (Zoe Saldana), mluvícího mývala Rocket Racoona (Bradley Cooper), žoldáka Star-Lorda (Chris Pratt), obří strom Groot (Vin Diesel) a nezničitelného Draxe (Dave Bautista).

Teaser na trailer filmu Strážci Galaxie


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY