Více akce z Amazing Spider-Man 2 v dokumentech

Vydáno: 17.02.2014 21:00 - | foto: facebook tvůrce

Letos si konkuruje hned několik komiksových adaptací, a tak se studia předhání v reklamní kampani. Sony po upoutávkách, spotech a montáži představující záporáky přichází s dvěma dokumenty, které ukazují víc z akce.
Screen plakátu filmu The Amazing Spider-Man 2Blockbusterové sezóně budou dominovat komiksové adaptace (The Amazing Spider-Man 2, Captain America: Návrat prvního Avengera, X-Men: Budoucí minulost, Strážci galaxie, Teenage Mutant Ninja Turtles). Studio Sony v rámci diferenciace svého produktu, jímž je pokračování rebootovaného Spider-Mana s označením Amazing, svou kampaň z počátku zaměřilo na představování nových padouchů a jejich případného spojení. S tím ale už přišlo studio Marvel a obměna v podobě záměny superhrdinů za superpadouchy vede na straně komiksových geeků spíše k obavám spojeným s překombinovaností snímku.

Nové dva zveřejněné krátké dokumenty na to jdou jinak a snaží se snímek prodat skrze ústřední postavu, která je představena jako Peter Parker, kterému jeho superhrdinská identita zasahuje do soukromého života (milostného vztahu s Gwen, rodinné tajemství, které si pro sebe nechává tetička May). Analogicky k tomu druhý dokument zaměřující se na natáčení akční scény staví do centra pozornosti představitele Petera Parkera/Spider-Mana Andrew Garfielda a ostatní tvůrci i herci tvrdí, jak se natáčeno v reálu bez používání zeleného klíčovacího pozadí. (A naivní divák jim to samozřejmě věří.)

Oba featuretty můžete zhlédnout (bez českých titulků) níže, ale mějte na vědomí, že první z nich obsahuje potenciální spoilery ohledně směřování vztahu Gwen a Petera.

Minifilm o filmu č. 2 Cena za hrdinstvím k Amazing Spider-Man 2.

Minifilm o filmu č. 3 Světla, kamera, akce k Amazing Spider-Man 2.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY