Kurýr: kdo vystřídá Jasona Stathama v nové trilogii?

Vydáno: 11.02.2014 13:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Ano, i béčková série jako Kurýr se může dočkat rebootu - v nové verzi příběhů s nájemným řidičem Frankem Martinem se však už nevrátí Jason Statham, nýbrž někdo úplně jiný. Kdo si nechá vyholit hlavu?
Ed Skrein ve filmu Hra o trůny / Game of ThronesKurýr není zrovna nějaká superúspěšná značka, ale tržby jednotlivých dílů s přihlédnutím k nízkému rozpočtu se dají považovat za úspěch, tudíž je docela logické, že se francouzská společnost EuropaCorp pouští do rebootu celé série. V původní trilogii si profesionálního nájemného řidiče Franka Martina, jenž s kamenným obličejem a bez zbytečných otázek převáží nebezpečné zásilky, zahrál Jason Statham, a jeho nevysvětlitelné akrobatické kousky (nejen s autem) režírova Louis Leterrier a Oliver Megaton.

Neúspěch předloňského stejnojmenného seriálu s Chrisem Vancem však zřejmě byl impulsem pro to, aby se Kurýrovy eskapády opět podívaly do kina. Tam Stathamovu pleš tentokrát vystřídají dlouhé vlasy (?) Eda Skreina, herce, jehož budou jistě znát fanoušci seriálu Hra o trůny, kde ztvárnil postavu Daario Naharise. Snímek, který dorazí do kin už příští rok, se vrátí ke kořenům série a prvnímu dílu Kurýra odehrávajícího se francouzské Riviéře a měl by více prohloubit postavu Franka Martina a jeho vztah s otcem.

Filmu podle scénáře tvůrců Mistrovského plánu a biblického Exodus se ujme neznámá režisérka Camille Delamarre. Luc Besson bude i nadále na další díl série dohlížet z pozice producenta.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY