Sabotage: Arnie to rozjíždí v necenzurovaném traileru

Vydáno: 08.02.2014 07:00 - Roman Kotvald | foto: facebook tvůrce

Dvě pořádné ochutnávky nové akční role s Arnoldem Schwarzennegerem máme za s sebou, tentokrát se nejdelší upoutávka zaměří především na pořádné zbraně, říznou palbu a klasické hlášky.
Členy zvláštního komanda protidrogového oddělení omrzí vystačit si jen s policejním platem, tudíž jednu ze svých akcí pojmou v trošku jiném duchu a místo toho, aby úlovek z drogového zásahu odevzdali, rozdělí si ho mezi sebe. Jenže za krátkou dobu se objeví neznámý zabiják a postupně začne každého z nich likvidovat.

Nástin děje možná pro většinu lidí nezní moc zajímavě, ale jméno scenáristy a režiséra slibuje velké očekávání, David Ayer sice nepatří k nejproduktivnějším tvůrcům, ale na druhou stranu, což je důležitější, se řadí mezi ty kvalitní. Scenárista Training Day či režisér Patroly se věnuje hlavně kriminálním thrillerům o poctivých mužích, kteří neodolají porušit zákon, kde technickou stránku má v malíčku a zaměřuje se hlavně na charaktery.

Sabotage v nejnovějším traileru, ale vypadá spíše jako brutální, ironicky nabitý klasický akčnák. Nenechal bych se mýlit, s velkou pravděpodobností je to pouze tah studia, jak nalákat do kin co nejvíce lidí, ale my filmem znalí samozřejmě víme, že filmy Ayera nestojí jen na pořádné porci krve, mozcích na podlaze a slušném arzenálu, i když i na to většinou dojde.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer #3 filmu Sabotage


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY