Captain America 3 je na cestě

Vydáno: 29.01.2014 07:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Do kin se ještě nedostala ani dvojka a už se plánuje trojka. Dalšího sólového dobrodružství Captaina Americy se sice dočkáme až za několik let, ale i tak už má potvrzeného režiséra. O koho se jedná?
Captain America: Návrat prvního Avengera sice do kin dorazí až na začátku dubna, ale nic nebrání tomu, aby Marvel začal zvažovat třetí díl s patriotickým superhrdinou. Film sice ještě nedostal oficiální zelenou, ale studio je s testovacími projekcemi, mluvícími o jedné z nejlepších marvelovek, spokojeno natolik, že pomalu začíná dávat dohromady plány na další sólové dobrodružství.

Spokojeno je také s tvůrci filmu, bratry Anthonym a Joe Russvými (ti doposud natočili jen několik komedií a epizod seriálu Community), kteří by se podle všeho měli vrátit na režijní stoličku. Vyjednávání s nimi sice nezačne dříve než po uvedení dvojky do kin, ale spolehlivý zdroj serveru Variety tvrdí, že se Marvel díky vysoce pozitivním ohlasům z projekcí snaží urychlit vývoj třetího dílu, čímž je i dosazení režisérů.

Jisté je zatím jen to, že se vrátí Chris Evans a producent Kevin Feige, přičemž o scenáristovi a dalších hercích zatím nepadlo slovo. Vedlejší postavy Návratu prvního Avengera však mají podepsány smlouvy na více filmů (viz záporák Crossbones, který se má ve dvojce jen mihnout), takže je možné, že je nebo jiné charaktery z marvelovského univerza v pokračování uvidíme. Captaina Americu ve druhém sólovém dobrodružství uvidíme 4. dubna letošního roku, poté 30. dubna 2015 v týmovce The Avengers: Age of Ultron, takže by třetí díl se zatím neohlášeným podtitulem mohl následovat až ve Fázi III, čili v roce 2016 nebo 2017.

Když už je řeč o pruzích a hvězdách, níže se můžete podívat na vtipnou scénu z Blu-raye druhého Thora, v níž je Tom Hiddleston oblečený jako Captain America.

Zdroj: Variety, Slashfilm

Klip z filmu Thor: Temný svět


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY