Bond 24: Známe už konečně zápletku?

Vydáno: 22.01.2014 07:00 - Simona Knotková | foto: Francois Duhamel / Danjaq, LLC, United Artists Corporation, Columbia Pictures Industries, Inc.

Už po dvacáté čtvrté se na velké plátno podívá agent s číslem 007. A stejně jako v zatím posledním Skyfall to bude i s účastí režiséra Sama Mendese a scenáristy Johna Logana. Co Logan řekl k novému filmu?
Daniel Craig ve filmu Skyfall / SkyfallBěhem propagace nového televizního seriálu Penny Dreadful odpovídal scenárista John Logan také na otázky ohledně nadcházející bondovky. Respektive klasicky mlžil a neprozradil nám nic konkrétního: "Jediné, co můžu o novém Bondovi říct, je, že na něm momentálně s velkou radostí pracuji. Kdybych řekl víc, Sam Mendes by proskočil oknem a zabil mě," zavtipkoval si dvaapadesátiletý tvůrce, který byl v minulosti třikrát nominovaný na sošku Oscara, naposledy za Hugo a jeho velký objev.

Stručný byl i ohledně zodpovídání dotazu, zda je možné, že v novém snímku uvidíme Blofelda, jednoho z klasických Bondových záporáků, na kterého studio momentálně disponuje právy. "Myslím, že padouch, kterého máme, zcela zapadá do našeho příběhu," sdělil lakonicky.

Přesto nám dal alespoň malé pojítko, které nás může k výslednému ději o trochu přiblížit. Podle jeho slov totiž nejnovější příběh bude stavět na posledním Skyfall. "Mým cílem je napsat skvělý film, který by se dal kvalitou přirovnat ke Skyfall, ale stejně tak by byl unikátní. V rámci franšízy můžeme samozřejmě i pokračovat s motivy, nápady a charaktery ze Skyfall. Myslím, že v novém filmu bude hodně jeho odrazů."

Dosud nepojmenovanou bondovku s pořadovým číslem dvacet čtyři bychom premiérově měli spatřit už v listopadu příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY