Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Téma: Nejočekávanější filmy roku 2014, část I. – blockbustery

Téma: Nejočekávanější filmy roku 2014, část I. – blockbustery

Vydáno: 07.01.2014 16:00 v sekci Články | Publicistika - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Přehled kinonabídky roku 2014 začínáme tradičně těmi největšími a nejhlasitějšími filmy ze všech – a to blockbustery. Těšíte se více na návrat X-Menů, nového Nolana nebo čtvrtý díl Transformers?

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Michael Bay při natáčení filmu  / Transformers: Age of ExtinctionStejně jak přibývá číslovek na konci každého roku, tak se zvyšuje i počet filmů, které půjdou do kin. Průměrně šest premiér týdně je docela náročným úkolem nejen pro filmové nadšence, ale i pro diváky, kteří si musí z té nekonečné změti titulů vybrat jen jeden, na který si stojí za to udělat čas. V našem čtyřdílném průvodci se vás proto budeme snažit upozornit na snímky, které by rozhodně neměly v tomto roce uniknout vaší pozornosti, a připravit vás na tituly buď očekávané, nebo méně nápadné – pro ty bude samozřejmě prostor v dalších částech, nyní se však zaměříme na filmy největší, nejhlasitější a obecně nejočekávanější z celého roku.
Najdete v nich mix komiksových, postapokalyptických, sci-fi i katastrofických snímků, které svými trailery doslova řvou, že to bude velké. A možná skutečně bude. Výběr začínáme až od března, jelikož o lednových a únorových filmech jistě už víte více než dost a na jediný blockbuster toho období, RoboCopa, si už u nás můžete přečíst čerstvé preview.

[pokud je k filmu dostupný trailer, dovede vás k němu kliknutí na obrázek]

300: Vzestup říše (Noam Murro)

Fotografie z filmu 300: Vzestup říše / 300: Rise of an EmpireDruhou Třístovku jsme již zařazovali v preview na rok 2013, nakonec ji ale uvidíme až letos v březnu, tedy ve stejném období, kdy startovala jednička Zacka Snydera před sedmi (!) lety. Dvojka vcelku neznámého izraelského režiséra se podle trailerů hrdě hlásí k odkazu prvního dílu a zavádí nás do masivní bitvy mezi řeckou armádou vedenou Themistoklem a Peršany, jež ovládá nadpozemský Xerxes a Artemisia v podání Evy Green. Vytříbený vizuál a ojedinělý styl plný ikonických zpomalovaček působil v roce 2007 novátorsky, otázkou je, zda dokáže zaujmout i nyní, když se podobné postupy staly již v blockbusterové kinematografii (a také v televizním Spartacovi) normou. Nadupaným trailerům navzdory.

Premiéra: 6. března

Pompeii (Paul W.S. Anderson)

Kit Harington, Emily Browning ve filmu  / PompeiiPaula W. S. Andersona už zřejmě přestalo bavit točit další díly vyprázdněné videoherní adaptace Resident Evil, tak si nyní ukousl větší sousto v podobě katastrofického velkofilmu o památném výbuchu sopky Vesuv. Spoustu lávy do ulic naposledy vypustil Hollywood v devadesátých letech se snímky Sopka nebo Rozpoutané peklo, dosud však děj nezasadil do dob starověkého Říma. Destruktivním atrakcím však bude předcházet romance odsouzeného gladiátora s tváří Jona Sněha a dcery zkorumpovaného římského senátora, jejichž zakázanou lásku naruší až spektakulární výbuch sopky. Uvidíme, jak se režisérovi, jehož filmy většinou připomínají videohry bez ovladače, podaří tuto historickou podívanou s prvky disaster movie ukočírovat.

Premiéra: 20. března

Noe (Darren Aronofsky)

Russell Crowe ve filmu Noe / NoahVlnu biblických velkofilmů započne tento rok Darren Aronofsky, režisér osobitých psychologických dramat jako Wrestler nebo Černá labuť. Ve svém dosud nejrozmáchlejším snímku si vzal na starost jeden z nejstarších příběhů – Noemovu archu a potopu světa. Tedy téma nesčetněkrát zadaptované pro potřeby televizního zpracování, ale nikdy ne do podoby hollywoodského blockbusteru s Russellem Crowem coby ultradrsným Noem. Trailer sice v lecčem připomíná new age kýč, ale zároveň se mu nedají upřít rozsáhlé měřítko a fascinující scény potopy, jenž budou zdatnou protiváhou v nitru komornímu příběhu rodiny, která se připlete do cesty stvořiteli. Pro studiový velkofilm byla postavena přesná replika archy a také se musel potýkat s rozsáhlou postprodukcí zahrnující mimo jiné fotorealistická CGI zvířata a další mytologická stvoření. Režisér se však ohledně finálního střihu pustil do sporu se studiem Paramount, tak doufejme, že se to nepodepíše také na kvalitě výsledného filmu.

Premiéra: 27. března

Captain America: Návrat prvního Avengera (Anthony Russo, Joe Russo)

Fotografie z filmu Captain America: Návrat prvního Avengera / Captain America: The Winter SoldierMarvelovská Fáze 2 pokračuje, nyní s druhým příběhem té nejméně atraktivní postavy z týmu Avengers. To ale neznamená, že by Návrat prvního Avengera nebyl dychtivě vyhlížen fanoušky – další pomyslné prohloubení filmového univerza bude sledovat Stevea Rogerse na jeho čistě první misi v přítomnosti, na níž se bude muset vypořádat hned s nejtěžším protivníkem Zimním vojákem, což je Capův kamarád z minulosti, jemuž vymyli mozek. Debutující režiséři a producent Kevin Feige slibují další žánrový posun v marvelovských vyprávěnkách, tentokrát paranoidní politický thriller ve stylu sedmdesátých let (není divu, že se v jedné z rolí objeví Robert Redford). Při odhalování nekalých praktik organizace S.H.I.E.L.D. však nebude americký heroj sám, na pomoc mu totiž přiletí i okřídlený Falcon (Anthony Mackie) nebo Black Widow. Trailer vypadá na rozdíl od Thora nebo Iron Mana až nečekaně zemitě, špinavě realisticky a láká spíše na poctivý thriller než na na další porci komiksových omalovánek, což se rozhodně počítá.

Premiéra: 3. dubna

Amazing Spider-Man 2 (Marc Webb)

Fotografie z filmu  / The Amazing Spider-Man 2Kopíruje Marc Webb Raimiho třetí díl? První Amazing Spider-Man byl docela neškodným restartem série, ve dvojce ale tvůrci přitvrdí na všech frontách v budování propojeného filmového univerza. Ano, Sony otevřeně kopíruje taktiku Marvelu a láká fanoušky (tedy spíše nerdy) na druhý příběh novodobého Petera Parkera, který bude jen pouhým předkrmem před mnohem většími událostmi (viz nedávný článek). Do té doby si musíme vystačit s celkem třemi záporáky (Foxxův Electro, DeHaanův Green Goblin a Giamattiho Rhino) a porcí blockbusterové nadsázky, jenž prozatím vypadá jako sestříhané in-game video spidermanovské videohry. Zda dokáže tyto monumentální plány ukočírovat režisér Marc Webb (kterému už do střihu jedničky nepříjemně mluvilo studio), to je zatím jen otázkou – pokud se tak ale podaří, vlhké sny generací geeků se stanou skutečností.

Premiéra: 24. dubna

Godzilla (Gareth Edwards)

Bryan Cranston, Aaron Johnson ve filmu  / GodzillaPubertální Pacific Rim byl jen předehra – až teď si dají největší kaiju na planetě pořádně po tlamě! Reinterpretace filmu s kultovním japonským monstrem už z trailerů vypadá na pořádně atmosferickou a temnou podívanou, při které leckterá letošní konkurence bledne závistí. Odhlédnutím od hrozivého originálu a popcornového remaku Rolanda Emmericha se nám tady rýsuje osobitý katastrofický film, jenž má na starost režisér povedeného indie moster filmu Zakázaná zóna Gareth Edwards. Ten ukázal, že dokáže i s omezeným rozpočtem vyprávět sugestivní příběh lidských hrdinů, jimž se do cesty připletly chapadlovité obludy – zde by tomu nemělo být jinak. O krk budou v nové verzi bojovat nejen lidští hrdinové Aaron Johnson, Bryan Cranston nebo Elizabeth Olsen, ale také další příšery, s nimiž si to přerostlá ještěrka rozdá v klasických kulisách velkoměsta. Kdo viděl trailer, tak ví, že nás čekají opravdu velké a „příjemně“ děsivé věci (viz mrazivý seskok vojáků padákem).

Premiéra: 15. května

X-Men: Budoucí minulost (Bryan Singer)

Fotografie z filmu X-Men: Budoucí minulost / X-Men: Days of Future PastKdo by tvrdil, že sólový Wolverine byl jen dvouhodinovým prologem nových X-Menů, měl by nejspíš pravdu. Už v titulcích své japonské mise Logan zjistil, že s ním mají Profesor X a Magneto mnohem větší plány než bezvýznamné sekání samurajů – v Budoucí minulosti totiž pocestuje do minulosti, aby zabránil mladším já nejznámějších rivalů v zásadních činech, které by mohly ve špatném ovlivnit budoucnost. Největší ansámblovka roku (promiň Sly) svede dohromady obsazení starých a nových X-Menů a bude zároveň dvojitým sequelem – pokračováním První třídy a zároveň Posledního vzdoru. Na režijní stoličce se vrací „praotec“ série Bryan Singer, který slibuje její doposud nejrozmáchlejší příspěvek, který se bude kromě bitev s obřími roboty (Sentinely) v postapokalyptické budoucnosti soustředit hlavně na vztahy mezi postavami a jejich psychologii. Což ostatně naznačil i první trailer, po němž máme stále husí kůži.

Premiéra: 22. května

Na hraně zítřka (Doug Liman)

Tom Cruise ve filmu Na hraně zítřka / Edge of TomorrowTom Cruise má rád sci-fi. Po roce od premiéry Nevědomí se vrátí do kin ve válečně laděném příběhu z blízké budoucnosti, v němž lidstvo bojuje proti přesilám hmyzích mimozemšťanů. Vybaven robotickým oblekem se podplukovník Bill Cage pouští do předem prohrané bitvy, kterou díky nevysvětlitelné časové smyčce prožívá každý den znovu a znovu. Po každé své smrti se však stává trénovanějším, odhodlanějším a blíže k porážce nepřátel. Režisér Doug Liman se po nepovedeném Jumperovi vrací do žánru sci-fi a převádí do americké podoby známou japonskou mangu All You Need Is Kill – ta z traileru zatím vypadá jako atraktivní mix Hvězdné pěchoty a Na hromnice o den více, což se jistě může zamlouvat mnohým žánrovým fanouškům. Zda se originální námět neutopí v hollywoodské megalomanii, se dozvíme cca za půl roku.

Premiéra: 5. června

Transformers: Age of Extinction (Michael Bay)

Jack Reynor, Nicola Peltz, Mark Wahlberg ve filmu  / Transformers: Age of ExtinctionŽe Michael Bay nechce točit další díl Transformers, je už od druhého dílu ohraná písnička. Teď je tady už čtyřka a „mistr výbuchů“ stále režíruje se stoprocentním dětinským zápalem (viz fotky z natáčení). Aniž bychom ještě viděli jediný trailer nebo oficiální záběr robota, pokračování s podtitulem Age of Extinction (Doba vyhynutí) se bude odehrávat několik let po událostech trojky a představí nám zbrusu nové designy Autobotů, Decepticonů a také „humanoidů“ – hlavním tahounem bude samozřejmě Mark Wahlberg v roli vynálezce, jenž objeví tajemného pohřbeného Transformera, sekundovat mu bude mladistvé obsazení ve složení Nicola Peltz (Bates Motel) v roli jeho dcery a Jack Reynor jako její přítel, závodník. Kromě dalších, jako záporáka Kelseyho Grammera nebo Stanleyho Tucciho, se ve filmu představí i nové lákadlo v podobě Dinobotů...a ano, tušíte správně, robotů transformujících se do obřích dinosaurů. První záběry z filmu by se měly objevit během letošního Superbowlu.

Premiéra: 26. června

Úsvit Planety opic (Matt Reeves)

Fotografie z filmu Úsvit Planety opic / Dawn of the Planet of the ApesZrození bylo jen takovým malým civilním předkrmem před tím pravým hlavním chodem. Odehrávající se patnáct let po událostech jedničky, Úsvit Planety opic bude sledovat hrstku lidských hrdinů, kteří bojují proti mnohonásobné opičí přesile, která mezitím stihla částečně ovládnout svět. Atmosféra v traileru by se dala krájet, a i když toho moc neukazuje, přiklání se již definitivně k postapokalyptickému subžánru, což bude jistě vítané ozvláštnění po tak trochu umírněném prvním díle. Režisér paradokumentárního Monstra slibuje mnohem temnější podívanou a taky další porci strhující práce trikařů, kteří se vyřádili na postavách fotorealistických lidoopů. Pod tváří jejich vůdce Caesara se bude opět skrývat mistr motion capture Andy Serkis, sekundovat mu bude neokoukaná lidská dvojka v podání Jason Clarke a Keri Russell. Že by konečně vydařený opičí sequel?

Premiéra: 17. července

Jupiter vychází (Andy Wachowski, Lana Wachowski)

Channing Tatum ve filmu Jupiter vychází / Jupiter AscendingAtlas mraků vnímá polovina diváků jako přelomové dílo kinematografie, ta druhá jako do sebe zahleděnou stylistickou hru. Oba tábory se ale shodují na tom, že sci-fi část je v něm to nejlepší – to stejné si možná k srdci vzali i samotní Andy a Lana Wachowští a rozhodli se svůj další snímek realizovat jako rozmáchlou space operu. V příběhu ruské imigrantky Mily Kunis, která se dozví, že je královnou vesmíru, a vlčího nájemného zabijáka Channinga Tatuma, jenž se ji vydá zachránit a při tom se do ní zamiluje, to vypadá, že chtějí tvůrci po svých dvou neúspěšných filmech stvořit podobný kasovní trhák jako v případě trilogie Matrix. Nemalé tvůrčí ambice si režijní duo nakládá jak v příběhové rovině, tak i v rovině akčních scén, když tvrdí, že chce matrixovský bullet-time posunout na úplně novou úroveň.

Premiéra: 24. července

Strážci galaxie (James Gunn)

Bradley Cooper, Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel ve filmu Strážci galaxie / Guardians of the GalaxyNejriskantnější a nejodvážnější projekt studia Marvel bude sledovat tým vesmírných antihrdinů, kteří musí spojit síly k záchraně Galaxie před tajemným arcipadouchem Ronanem. Banda vyvrhelů ve složení drsného lidského pilota Petera Quilla (Chris Pratt), smrtící zelené mimozemšťanky Gamory (Zoe Saldana), mluvícího mývala Rocketa s kulometem (Bradley Cooper), pomstychtivého Draxe (Dave Bautista) a obřího mluvícího stromu Groota (Vin Diesel) udělá první nevídaný krok z pozemské linie marvelovských snímků a naservíruje nám čistokrevné sci-fi. Označení „marvelovské Star Wars“ ještě necháme stranou, jelikož jsme neviděli trailer, ale i tak novinka Jamese Gunna (Super, Slimák) vzbuzuje velká očekávání svou atypickou a odvážnou podstatou.

Premiéra: 31. července

Interstellar (Christopher Nolan)

Matthew McConaughey ve filmu  / InterstellarZřejmě nejambicióznější film roku dychtivě vyhlížejí nejen fanoušci Christophera Nolana. Sci-fi o cestování červími dírami a dimenzemi až na kraj samotného vesmíru je právem teprve rok před premiérou označováno jako nástupce 2001: Vesmírné odysey. Snímek, který chtěl roky realizovat Steven Spielberg, nakonec skončil v rukou bratrů Nolanových, a ti si ke vědecké správnosti scénáře přizvali světoznámého fyzika Kipa Thorna, aby zajistil, že vše ve filmu bude věrohodné. Strohý teaser, který jsme dostali v prosinci, nám v podstatě nic neukázal, ani neřekl, o čem film ve výsledku bude, ale i tak jsme z tohoto interdimenzionálního sci-fi nadšeni už rok předem. Spolu se silným námětem se představí i slibné jak herecké obsazení (Matthew McConaughey, Jessica Chastain, Anne Hathaway, Michael Caine...), tak i poetická kamera dánského Hoyte van Hoytemy nebo monumentální hudba Hanse Zimmera. Startem rakety a kukuřicí to jen začíná...

Premiéra: 6. listopadu

Hunger Games: Síla vzdoru – část I. (Francis Lawrence)

Josh Hutcherson, Elizabeth Banks, Jennifer Lawrence ve filmu Hunger Games: Vražedná pomsta / The Hunger Games: Catching FireNejenže byly druhé Hunger Games masivní hit, svou kvalitou i překonaly o několik světelných let svého předchůdce. Na třetí díl (rozdělen podle finále úspěšných ság na dvě půle) se proto těší i lidé, kteří young adult fenomény nedávno posměšně házeli na jednu kupu. Pod vedením zkušeného Francise Lawrence se v pokračování Vražedné pomsty opět potkáme se zapeklitým milostným trojúhelníkem Katniss-Peeta-Hurikán, ale také s nově se formujícím povstáním, které vypuklo v zemi Panem proti vládnoucímu Kapitolu. V těchto hrách už ale žádná aréna nebude, nýbrž skutečná revoluce a skutečné rány, které mohou znamenat smrt. Rozdělení útlé knížky do dvou více než dvouhodinových filmů sice vyvolává rozpaky, ale snad se režisérovi podaří obě části uzavřít se ctí bez zbytečného pozastavování.

Premiéra: 20. listopadu

Hobit : Tam a zase zpátky (Peter Jackson)

Luke Evans, Orlando Bloom ve filmu Hobit : Tam a zase zpátky / The Hobbit: There and Back AgainZavršení hobití trilogie by mohlo s trochou nadsázky dopadnout stejně protahovaně jako první díl, jelikož se ve zbývajícím příběhu nenachází už moc děje (jeho většina se už odehrála ve Šmakově dračí poušti) – vše bude záviset na bedrech scenáristů, nakolik dokáží uzavřít rozdělané linky do uspokojivého konce a kolik přídavků dodají zbývající Bitvě pěti armád, která je poslední zbylou událostí příběhu. Jackson si naštěstí ve dvojce připravil půdu pro několik neuzavřených dějových linií s různými postavami, takže snad ve výsledku přijde s méně natahovanými konci než měl Návrat krále, uspokojivě zakonční Bilbovo putování a protne jej se začátkem Společenstva. Pokud si však zachová hravost svého předchůdce a přidá navrch několik emocí (kdo četl předlohu, tak ví, z čeho se bude čerpat), čeká nás na konec letošního roku ten nejlepší možný vánoční dárek.

Premiéra: 18. prosince

Druhou část preview roku 2014 vám přineseme o víkendu. Na co ze zmíněných blockbusterů se nejvíce těšíte vy?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

  • Myslet, pak psát. (Gouda, 07.01.2014 21:25) Reagovat

    Není mi jasné, co znamená sousloví "přesná replika archy". Slovo "replika" jaksi předpokládá existenci originálu. Což je v tomto případě mimo mísu.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Kinopremiéry: 13. týden
Kinopremiéry: Godzilla, Kong a Gump obsluhují anglického krále a prožívají dokonalé dny Poslední březnové premiéry jsou především ve znamení návratu dvou monster a jednoho zvířátka. Na plátnech si to znovu rozdají Godzilla a Kong, diváckým hitem ovšem nepochybně bude pokračování dobrodružství psa Gumpa.... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
Top 20 ČR: 12. týden
Top 20 ČR: Čechy zajímá jen Duna a Sladký život V českých kinech se stále nejvíce chodí na americký trhák Duna a na českou komedii Sladký život. Zájem je také o animák o Kung Fu Pandě. čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 12. víkend
Box office: Koho zavoláte? V amerických kinech proběhla o víkendu premiéra nového dílů Krotitelů duchů, který ovládl víkendové tržby a posunul celou franšízu do klubu miliardářů. čtěte zde
Vydáno: 25.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
TV tipy: 22. 3. 2024 - 28. 3. 2024
TV tipy: Žena v táboře tygrů sepisuje čtvrtý protokol a hledá zelený led S končícím březnem v televizích nejvíce překvapí zařazení dvou absolutně neznámých britských thrillerů z osmdesátých let. Největším diváckým lákadlem ale nejspíš bude premiérové uvedení dramedie Hodně štěstí, pane... čtěte zde
Vydáno: 22.03.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
Kinopremiéry: 12. týden
Kinopremiéry: Neposkvrněné panenky na útěku z Utopie I v tomto týdnu je v kinech čas na dohánění restů, protože žádná z premiér nemá velký divácky potenciál a je spíše pro hrstku fanoušků. To platí jak pro novinku Ethana Coena, tak pro horor Neposkvrněná se Sydney Sweeney. čtěte zde
Vydáno: 20.03.2024 07:30 v sekci Radar | Kinopremiéry
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Austin Butler spojí síly s Darrenem Aronofskym (28.03.2024 09:30 v Novinky | Zprávy)
- Cillian Murphy bude hájit spravedlnost (26.03.2024 08:30 v Novinky | Zprávy)
- Oscar 2024: filmem roku je Oppenheimer (11.03.2024 07:07 v Novinky | Zprávy)
- Trailer: Nezlomní (01.03.2024 09:30 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Zatracený Dalibor prožil šok na návštěvě (01.03.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Iñárritu a Cruise poprvé spolu (23.02.2024 09:32 v Novinky | Zprávy)
- Jurský svět má nového režiséra (21.02.2024 13:30 v Novinky | Zprávy)
- Kinopremiéry: Matka je o zimních prázdninách v trapu a poslouchá hlasy mrtvých (21.02.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- Recenze: Akční komedie Argylle: Tajný agent je nejslabším filmem Matthewa Vaughna (05.02.2024 12:30 v Recenze | Premiéry)
- TV tipy: Na Amistadu sledují knihy smrti očima Tammy Faye (02.02.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Trailer: Zimní prázdniny (24.01.2024 12:30 v Novinky | Trailery)
- Oscar 2024: nominace na nejlepší filmy roku vyhlášeny (24.01.2024 09:00 v Novinky | Zprávy)
- Téma: Nejlepší filmy a seriály roku 2023 podle Filmserveru (14.01.2024 10:30 v Články | Publicistika)
- Recenze: Český fantasy horor Krvavý Johann je laciným brakem od fanoušků žánru (13.01.2024 10:30 v Recenze | Premiéry)
- Zlatý glóbus vyhráli Oppenheimer a Chudáčci (08.01.2024 09:00 v Novinky | Zprávy)
- TV tipy: Vikingové cvičí draka, prochází uličkou přízraků a objasňují smrt na Nilu (29.12.2023 07:30 v Radar | TV tipy)
- TV tipy: Šťastná hvězda Cruella podstupuje poslední souboj (22.12.2023 07:30 v Radar | TV tipy)

PREMIÉRA TÝDNE   09/2024

Duna: Část druhá
8/10

Snímek Denise Villeneuva zručně převedl mnohovrstevnatou a významově i dějově komplikovanou románovou předlohu do unikátní filmové podoby poctivého blockbusteru, jenž nestojí jen na akčních atrakcích.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu