Kevin Costner ve sportovním dramatu režiséra Krotitelů duchů

Vydáno: 24.12.2013 20:20 - | foto: Warner Bros

Kevin Costner k Durhamským býkům, Hřišti snů a Zelenému světu přidá další sportovní drama, ale tentokrát z prostředí amerického fotbalu. Mnohem zajímavější je ovšem jméno režiséra Ivana Reitmana. Trailer v článku.
Fotografie z filmu  / Draft DayKevin Costner je veliký sportovní fanoušek, ale už nemá věk na to, aby mohl být obsazen do role baseballisty (Durhamští Býci, Hřiště snů) či golfisty (Zelený svět), a tak povýšil do úlohy manažera týmu NFL Sonnyho Weavera. Ten má za úkol vyměnit staré hráče a zlanařit nové, na čemž stojí nejenom budoucnost jeho klubu, ale i jeho samotného. Bude se přitom muset potýkat nejenom s novými technologiemi, které mu práci značně ztěžují, ale i s veřejným míněním.

Dramata, stojící na silném hereckém výkonu, z pohledu byznysmanů jsou poslední dobou ceněná, řekl si nejspíš Ivan Reitman a rozhodl se vydat po stopách svého kariérně mnohem úspěšnějšího syna Jasona Reitmana. Málokdo by ale takový obrat očekával, když má za sebou československý rodák čtyřicetiletou profesní dráhu u filmu, která je tvořena komediemi s různými přívlastky (hororová, sci-fi, kriminální, superhrdinská...).

Z traileru je patrné, že humoru - založeném na konfrontaci staršího muže s novými technologiemi - se dočkáme, ale ten by neměl dominovat. Jestli se Ivanu Reitmanovi povede přechod do jiného žánru a kvalitativně se přiblíží jiným high-class dramatům svého syna, tj. Děkujeme, že kouříte či Lítám v tom, byl by o důvod víc se těšit na dlouho slibované a odkládané pokračování Krotitelů duchů.

Na upoutávku se podívejte níže, na nové fotografie - včetně plakátu - výše do galerie.

Upoutávka k filmu Draft Day.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY