Keanu Reeves v předělávce kultovního Bodu zlomu?

Vydáno: 29.12.2013 19:00 - | foto: Twentieth Century Fox

Keanu Reeves se po Matrixu nedokázal prosadit, i když se zkusil postavit za kameru jako režisér (Man of Tai Chi) a do propadáku 47 Róninů byl obsazen podle typu. Bude po neúspěších potřebovat hit - remake Bodu zlomu?
DVD obal filmu Bod zlomu / Point BreakBod zlomu je nejenom kultovním snímkem pro komunitu surfařů, ale i vzorem pro Rychle a zběsile, které ve své první části pouze převzalo schéma infiltrace policisty do zločineckého gangu a zaměnilo jeden extrémní sport (surfaři) za druhý (rychlé závodění). A protože se "automobilová" série stala výdělečnou, producenti se rozhodli navrátit k původnímu modelu a vytěžit z něj, co jenom to jde.

Původně bylo v plánu pokračování Bodu zlomu, než společnost Alcon Entertainment před dvěma lety oznámila, že nakonec půjde o remake. Keanu Reeves, který v 90. letech zářil jako hollywoodská akční hvězda, se ale vyjádřil, že s ním nemají tvůrci do případné předělávky počítat: "Jednoznačně ne, není to nic pro mě. Pokud najdou způsob, jak to udělat, aby z toho vzešlo něco dobrého, přej jim Pánbůh. Zní to skvěle, ale je to dobře? Nevím." 

Producent Alan Kosov se ale bránil, že nemá jít o doslovný remake, protože nebude obsaženo pouze surfování, ale i jiné extrémní sporty. Vzhledem k upadající kariéře Keanu Reevese je možné, že své původní odmítavé stanovisko přehodnotí, když by se nový Bod zlomu měl od toho původního odchylovat. Ačkoliv není jisté, jak celá záležitost nakonec dopadne, lze si vsadit na to, že se stoprocentně neobjeví Patrick Swayze.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY