Trailer: Kevin Costner se mění v mašinu na zabíjení

Vydáno: 18.12.2013 10:23 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

V novém počinu režiséra McG 3 Days to Kill se Kevin Costner proměňuje v drsného agenta tajné služby, který chce svou profesi pověsit na hřebík, ale musí se vrátit ještě do poslední akce.
Kevin Costner ve filmu  / 3 Days to KillKevin Costner se vrací. Hvězda devadesátých let se v posledních letech objevovala spíše v nevýrazných žánrovkách, avšak účást na komiksovém megafilmu Muž z oceli dala tušit, že to herec se svým návratem myslím vážně. Už v lednu ho uvidíme ve špionážním blockbusteru Jack Ryan: V utajení, o tři měsíce později si pak střihne hlavní roli v akčňáku 3 Days to Kill.

Tam se převtělí do role tajného agenta, který chce se svou nevděčnou prací už nadobro skončit a být více se svou manželkou a dcerou, ale agentura ho stále povolává zpátky na "poslední" misi. Pouhé tři dny na zabití dostane od akčního režiséra s přezdívkou McG, který je zodpovědný například za dva díly Charlieho andílků nebo Terminator: Salvation. V aktuálním snímku však Costnera stylizuje do pokračovatele Liama Neesona - což není vůbec náhoda, když má scénář na starost Luc Besson, který nechal starostlivého otce zachraňovat svou rodinu už dvakrát 96 hodin.

Uvídíme, jak se to výše zmíněným pánům podaří - na ploše traileru totiž dokáží zdatně balancovat mezi přestřelenou over-the-top akcí a sebeshazujícím humorem, který k žánrovce tohoto typu sedí jako ulitý.

Trailer zhlédněte níže. Film dorazí do českých kin 17. dubna 2014.

Originální trailer filmu 3 Days to Kill


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY