Adaptace Sandmana: Střihne si Gordon-Levitt také režii?

Vydáno: 17.12.2013 15:00 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Filmového Sandmana se po několika letech příprav nejspíše opravdu dočkáme. Z fáze nepotvrzených informací se projekt přesouvá do oficiálnější sféry a svou účast u filmu stvrzuje již dříve spekulované jméno.
Joseph Gordon-Levitt ve filmu Don Jon / Don JonDlouho plánovaná adaptace komiksu Neila Gaimana Sandman se od minulého měsíce opět těší pozornosti. Od té doby víme, že pod první verzí scénáře je podepsán rukopis Davida S. Goyera a v hlavní roli Pána snů by studio Warner Bros. údajně rádo vidělo Josepha Gordon-Levitta. Další aktualizace ohledně projektu přichází asi ještě dřív, než jsme čekali, a to dokonce z oficiálních zdrojů. Tedy pokud tak můžeme brát Twitter Gordon-Levitta.

Právě na něm totiž přistálo sdělení, že se dvaatřicetiletý herec skutečně přidává k připravovanému filmu. V dalším tweetu ještě zkonkretizoval svou pozici u snímku: "Jenom abych to upřesnil, přátelé, u Sandmana jsem podepsaný jako producent. Zbytek ukáže čas. Těší mě, že jste z toho nadšení. Já jsem taky!" Skvělou zprávou je, že oním "zbytkem" by neměla být pouze hlavní herecká role, ale také režie, kterou si letos už úspěšně vyzkoušel v komedii Don Jon.

Kromě těchto oznámení poslal Gordon-Levitt mezi filmové příznivce možná také malou nápovědu ohledně směru, kterým se příběh snímku bude ubírat. Hashtag #Prelude může odkazovat na první komiks jedenáctidílné sady, v češtině pod titulem "Preludia a Nokturna". Čeká nás tedy rovnou i celá nová série? Nechme se překvapit.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY