Sequel Očisty nabírá obsazení

Vydáno: 12.12.2013 10:44 - Amaya Tomanová | foto: CinemArt

Sequel letošního home invasion hororu Očista na sebe nenechává dlouho čekat a na plátna kin by měl dorazit v polovině příštího roku. Komu tvůrci svěřili ústřední roli?
Liam Neeson, Frank Grillo ve filmu Mezi vlky / The GreyHoror ze subžánru "home invasion" Očista se i navzdory rozpačitému přijetí ze strany kritiků dočká svého pokračování. Tvůrci, kteří nejspíš doufají, že i sequel se za premiérový víkend dočká úspěchu, srovnatelného s původním snímkem, nyní doplnili obsazení filmu o hlavní roli; ta byla svěřena Franku Grillovi, známému z filmů Disconnect,  Warrior či Mezi vlky.

O samotném sequelu toho tvůrci příliš mnoho neprozradili - do světa kromě informace o představiteli hlavní role vypustili oficiální zprávu o datu premiéry: na plátna zámořských kin dorazí druhá Očista 20. června příštího roku. 

Zatím můžeme pouze hádat, jakou postavu Grillo ztvární - bude-li však muset, podobně jako Ethan Hawke v prvním dílu, bránit svůj domov proti nevítaným útočníkům, půjde určitě o velmi zajímavý souboj: své bojové schopnosti a vůli přežít za každou cenu prokázal jak ve Warriorovi, tak i Mezi vlky po boku Liama Neesona. Nechme se překvapit, jak druhá Očista dopadne...

Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY