Seriálový Daredevil našel režiséra

Vydáno: 07.12.2013 16:18 - Simona Knotková | foto: Marvel

Marvel chystá invazi také na televizní obrazovky a natočí čtyři superhrdinské seriály. Jako první se v roce 2015 představí Daredevil. Který filmař se postará o natočení pilotní epizody?
Joss Whedon, Drew Goddard při natáčení filmu Chata v horách / The Cabin in the WoodsV listopadu jsme vás poprvé informovali o novém projektu studia Marvel, které chystá svůj komiksový svět rozšířit také na televizních obrazovkách. Ve spolupráci se streamovací službou Netflix je v plánu natočit čtveřici seriálů a jednu minisérii s následující skvadrou superhrdinů - Luke Cage, Iron Fist, Jessica Jones a Daredevil. Právě posledně jmenovaný by se měl dočkat i první realizace a nově se hlásí s již obsazeným režisérem pro pilotní epizodu.

Studiu se upsal Drew Goddard, scenárista found-footage Monstrum, který loni mile překvapil režijním debutem Chata v horách. Kromě režie si filmař napíše také vlastní scénář. Ani po prvním dílu ovšem seriálového Daredevila neopustí a jako výkonný producent bude dohlížet na zbývajících dvanáct dílů série.

Podoba hereckého obsazení zatím není známa. Připomeňme, že bez kritických a diváckých fanfár ztvárnil slepého právníka v minulosti Ben Affleck. Stalo se tak v roce 2003 v celovečerním filmu Marka Stevena Johnsona. Jelikož Affleck momentálně hájí spravedlnost v odlišném hábitu a pod jinou komiksovou stájí, pokus o nápravu reputace se více než pravděpodobně konat nebude. 



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY