Herecké obsazení Warcraftu odhaleno

Vydáno: 05.12.2013 13:30 - Zuzana Hofmanová | foto: Blizzard

Po nahodilém nahazování jmen, která by se ve velkolepé videoherní adaptaci mohla objevit, přichází oficiální vyjádření studia. Hned pět herců se upsalo vizím režiséra Duncana Jonese. Objeví se mezi orky i Colin Farrell?
Warcraft svou premiObrázek ze hry World of Warcraftéru přesunul z ambiciózního roku 2015 na březen 2016, i tak neusíná na vavřínech a své fanoušky zásobuje drobty z příprav očekávané videoherní adaptace. Tentokrát je to informace zásadní a potvrzená dvojicí Legendary Pictures a Universal Pictures. Po nekonečných dohadech přichází oficiální vyjádření k obsazení, které momentálně čítá pět jmen.

Internetové dohady správně zachytily ženskou hrdinku, kterou se má stát Paula Patton, známá mimo jiné jako Jane Carter z Mission: Impossible - Ghost Protocol. Tady ale většina tipů končí. Na oficiální seznam se propracovali Ben Foster (3:10 Vlak do Yumy), Toby Kebbell (RocknRolla), Robert Kazinsky (Pacific Rim - Útok na Zemi) a Travis Fimmel (Vikings). Těsně před podepsáním smlouvy má stát Dominic Cooper, který momentálně pracuje na Captain America: The Winter Soldier.

Informace poskytnuté studiem ovšem mlčí ohledně samotných rolí, takže si v této fázi můžeme dovolit pouze hádat. Duncan Jones byl zatím, co se děje týká, na slovo skoupý. Momentálně víme pouze to, že půjde o příběh „Anduina Lothara versus Durotana, dvou hrdinů světa lidí a orků z původní herní verze“. Zda lze zmíněná jména přiřadit i jediným dvěma jasným postavám, je zatím otázkou. Ve výčtu totiž chybí jedno často skloňované jméno: Colin Farrell.

Ten je s projektem spojován už od prvotních debat ohledně obsazení a jako jeden z mála lidí měl dokonce to privilegium přečíst si scénář k snad nejočekávanějšímu filmu ze světa videoher. Ještě v listopadu tvrdil irský herec, že scénář je úžasný, ale jakékoliv dohady ohledně obsazení zahrál do autu: „Já ti ani nevím. Jen jsme se bavili a Duncan povídá: ‚Možná by v tom mohlo být něco pro tebe,‘ a já na to: ‚Catering?‘“.

Zdroj: Collider, IGN



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY