Jean-Claude Van Damme sežrán tygrem

Vydáno: 28.11.2013 19:59 - | foto: facebook tvůrce

JCVD se po zapadlých videobéčkách pro vymírající příznivce jeho rané tvorby a ambiciózních děl pro festivalový okruh přehrává do komediální polohy. Po reklamě na Volvo jsou venku klipy a trailer na Welcome To The Jungle.
Fotografie z filmu  / Welcome to the JungleVe spotu pro společnost Volvo, které se stalo v posledních dnech internetovou senzací, Jean-Claude Van Damme paroduje roznožku, která ho v arénovkách a akčňácích proslavila. A v přiznaně sebeparodické rovině své tvorby bude pokračovat i nadále. V nové komedii Welcome to the Jungle by měl ztvárnit Storma Rotchilda, bývalého mariňáka, který dostane v rámci team buildingu provést bandu kancelářských krys přírodou, kde na ně číhají skutečná zvířata.

Z plánovaného výletu se však stane nedobrovolné dobrodružství, protože pilot letadla zahyne, a tak jsou zaměstnanci firmy odkázáni na sebe... a na Storma Rotchilda. V rolích zaměstnanců se objeví Adam BrodyKristen Schaal či Rob Huebel. Nepříliš známá jména nasvědčují tomu, že se snímek do naší kinodistribuce s největší pravděpodobností nedostane, ale zájemci si ho mohou zakoupit na VOD od 7. února příštího roku, protože je uveden jako Day-and-Date Release.

Fotografie z filmu  / Welcome to the JungleZa pár měsícůe se tak budete moct sami přesvědčit, jestli Van Dammův komediální talent obstojí na celovečerní ploše. Na krátkometrážní funguje velmi dobře, a to jak ve zmiňovaném spotu, tak v epizodě Přátel. V upoutávce a dvou klipech se můžete přesvědčit, na kolik mu shazování vlastní herecké šarže jde. Autor tohoto textu se raději vrátí k taktéž značně sebereflexivním, ale z hlediska vyprávění nápaditějším počinům jako JCVD a Universal Soldier: Regeneration.

Upoutávka na Welcome to the Jungle.

Klip č. 1 z filmu Welcome to the Jungle.

Klip č. 2 z filmu Welcome to the Jungle.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY