Svět Spider-Mana chystá velkou expanzi

Vydáno: 22.11.2013 14:45 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Komiksoví hrdinové ovládají dnešní filmový byznys. Ví to i v Sony a univerzum Spider-Mana, na kterého aktuálně vlastní práva, se rozhodli posunout do dalšího levelu. V plánu je několik spin-offů.
Fotografie z filmu  / The Amazing Spider-Man 2Myšlenka spin-offů, jejichž výchozím bodem bude postava Spider-Mana, není nová. Už v minulosti se například hovořilo o vlastním filmu pro záporáka Venoma, kterého kromě komiksové předlohy můžete znát i z posledního Spider-Mana Raimiho pavoučí trilogie. Nyní je konečně venku oficiální vyjádření Michaela Lyntona, šéfa Sony Pictures. Při první schůzce se svými možnými budoucími investory mimo jiné sdělil: “S rozšířením Spider-Manova světa máme velké ambice. Několik scénářů je už rozpracovaných."

Konkrétní Lynton nebyl, takže pro odpověď na otázku, kterým směrem rozšiřování přesně proběhne, si zatím budeme muset vystačit s fantazií a internetovými spekulacemi, které mluví již o zmiňovaném Venomovi nebo ženské hrdince Black Cat. Jako i další marvelovské mikrosvěty je svět Spider-Mana přeplněný postavami, takže se není třeba obávat, že by tvůrci měli nouzi o náměty. Nebo co třeba Sinister Six jako padoušská odpověď na týmovku Marvelu a Disney Avengers?

Část této nebezpečné skupiny se nám koneckonců představí už 24. dubna příštího roku v pokračování The Amazing Spider-Mana.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY