Dostane dvojka Spider-Mana nový název?

Vydáno: 20.11.2013 18:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

The Amazing Spider-Man 2 dorazí do kin příští rok v létě, v němž se bude Peter Parker muset kromě středoškolské lásky vypořádat také s vodivým padouchem Electrem. Jeho jméno se možná objeví v podtitulu filmu.
Fotografie z filmu  / The Amazing Spider-Man 2Už dlouho víme, že The Amazing Spider-Man 2 bude úvodem do mnohem rozsáhlejší mytologie série, která by se měla později rozvést v potvrzeném třetím a čtvrtém díle. Režisér Marc Webb a studio Sony, které má díky pavoučímu muži jedinou skutečně silnou franšízu, se snaží budovat značku podobným směrem jako jiné komiksové vesmíry DC nebo Marvel. Do něho vlastně patří i Spidey, ale ve filmovém světě může díky právům od Sony koexistovat pouze s hrdiny ze své vlastní série.

Ta by se mohla do budoucna slušně rozvíjet. Už víme, že v "úžasné" dvojce půjde Peterovi Parkerovi po krku Rhino a Electro (spekulace mluví ještě o okřídleném Voltureovi), což jsou členové "superzáporáckého" týmu Sinister Six, který by se dost možná mohli objevit v některém z následujících dílů. S tím souvisí i nový název pro první pokračování, jež by mělo znít The Amazing Spider-Man: Rise of Electro. Tuto informaci přineslo studio Sony, které potvrdilo, že takto bude snímek uveden na brazilský trh. Znamená to tedy, že přejmenování čeká také ostatní releasy?

Těžko říct, ale v dnešní době (a většinou o komiksových ság), kdy se podtitul stává nutností, bychom se tomu vůbec nedivili. U marvelovek byla vlastně jen jediná výjimka v podobě Iron Manů, ostatní sequely si už svůj název více rozpracovaly - o čemž svědčí například Thor: Temný světCaptain America: The Winter Soldier nebo The Avengers: Age of Ultron. Podtitul Rise of Electro by navíc mohl značit, že postava Jamieho Foxxe nebude pouze epizodním záporákem, ale mohla by se objevit i v dalších pokračováních.

První trailer filmu, který dorazí do kin 1. května příštího roku, se dočkáme před druhým Hobitem. Půjde totiž o další hollywoodský blockbuster, který poběží v HFR 3D.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY