Upíří seriál Guillerma del Tora už příští rok

Vydáno: 20.11.2013 11:16 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Upíří invaze pokračuje - své k tématu má co říct i Guillermo Del Toro, který režíroval pilot fantasy seriálu The Strain. Jeho celá sezóna dorazí na televizní obrazovky už příští rok v létě.
Logo seriálu  / The StrainNevyčerpatelná upíří tématika zakotvila u dalšího tvůrce - tím je vizionářský režisér Guillermo del Toro, který nedávno dotočil pilot k potenciálnímu seriálu The Strain. Zhlédnutý materiál se televizní stanici FX ale líbil natolik, že odklepla rovnou celou třináctidílnou sézónu. Seriál podle Del Torovy vlastní knižní trilogie si tak odbude televizní premiéru už v červnu příštího roku.

Tam se budeme moci setkat s týmem vědců, kteří vedou válku proti tajemnému viru způsobujícím vampyrismus. Soudě podle několika obrázků (jeden z nich v horní části stránky) však nepůjde o pokračování trendu seriálů jako Pravá krev nebi Upíří deníky, ale spíše o drsnější hororovou podívanou ve stylu organického Bladea II. Stanice FX navíc aktuálně slaví úspěch American Horror Story, tudíž bude jistě chtít na tuto populární a nekorektní značku navázat.

Del Toro, který se v současné době připravuje na natáčení hororu Crimson Peak, u projektu nadále zůstane jako výkonný producent, přičemž zbylých dílů se ujme showrunner Carlton Cuse, mezi jehož největší hity patří Ztraceni nebo nedávný Bates Motel. Dotáčky zbylých dvanácti dílů začínají koncem tohoto měsíce v Torontu, diváci se tak pomalu mohou těšit na hvězdné (televizní) obsazení ve složení Corey StollJohn HurtMía MaestroSean Astin a Kevin Durand.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY