Need for Speed v prvním traileru!

Vydáno: 18.11.2013 18:59 - | foto: facebook tvůrce

Je zarážející, že nejúspěšnější závodní videoherní franšíza se své první filmové adaptace dočkala až teď, když již počátkem nového století Rychle a zběsile vzbudilo zájem o danou tematiku. Podívejte se na první trailer.
Fotografie z filmu  / Need for SpeedNeed for Speed je videoherní série, která má velkou fanouškovskou základnou a její filmová verze má nemalý komerční potenciál. O to víc překvapí, že první licencovaná celovečerní verze má podobu videobéčka, které chce přitáhnout hráče jenom svým názvem a ničím jiným.

Na druhou stranu to může být promyšlený tah: na místo toho, aby producenti dávali peníze do hereckých hvězd, které by na sebe strhávaly pozornost, a přepláceli tvůrce, půjde rozpočet do aut a akčních scén.

První upoutávka, kterou můžete zhlédnout níže, Fotografie z filmu  / Need for Speednastiňuje zápletku (půjde o revenge flick, víc netřeba znát) a vrší na sebe jednu automobilovou atrakci za druhou. Ani ta závěrečná svou přepáleností nepředstihuje cokoliv, co bylo k vidění v posledních dílech série Rychle a zběsile, a tak zase není jiný důvod ke zvědavosti, než je název filmu vycházející ze slavné herní série.


První oficiální upoutávka k filmu Need for Speed.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY