Tucci má sex s Alice Eve v traileru k Some Velvet Morning

Vydáno: 14.11.2013 11:00 - | foto: facebook tvůrce

V upoutávce na Some Velvet Morning je Neil LaBute označen za kontroverzního tvůrce. Ještě aby nebyl, když se ve své divadelní i filmové tvorby systematicky věnuje problematice sexuálních vztahů lidí.
Fotografie z filmu  / Some Velvet MorningJako kontroverzní může být vnímán i proto, že jeho předělávku kultovního britského hororu Rituál sice málokdo opravdu zhlédnul celou, ale skoro každý ví, že se nevyvedla. Sestřih zábavných momentů, který koluje po síti, je dostatečně výmluvný sám o sobě. Byla by ale škoda kvůli jednomu titulu zahrnout celou LaButeho filmografii, která se povětšinou sestává ze značně jízlivých vztahových dramat, jež si napsal a režíroval sám.

Odborná kritika se shoduje na tom, že mu to jde více v pozici dramatika, než jako filmového režiséra (potažmo scenáristy). U jeho posledního snímku Some Velvet Morning ale nastal obrat v recepci, protože na tribeckém filmovém festivalu uvedený LaButeho počin se dočkal velmi pozitivních recenzí, které ho vyzdvihovaly jako to nejlepší od debutové komediální morality Mezi námi muži.

Dynamika mezi mužem a ženou, která je pro tvůrcovu tvorbu příznačná, je v Some Velvet Morning prozkoumána se zábavným odstupem sváru mezi mužem a jeho bývalou milenkou. Muže si zahrál Stanley Tucci, který po čtyřech letech opustit svou ženu a snaží se navrátit ke své tehdejší milence v podání Alice Eve. Kombinace romance, komedie a údajně i thrilleru sází ve své první upoutávce na pozitivní přijetí z řad odborné veřejnosti - níže se podívejte, jestli to zabírá.


Upoutávka k filmu Some Velvet Morning.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY