Eminem opět míří do světa filmu

Vydáno: 15.12.2010 11:18 - Zbyněk Kubín | foto: Facebook tvůrce

V dramatu Southpaw si zahraje boxera
Eminem ve filmu 8. míleSlavný rapper Eminem už v roce 2002 v částečně autobiografickém snímku 8. míle dokázal, že se tak úplně bez hereckého talentu nenarodil. Že by přímo oslnil, to zase ne, ale každopádně snad každého svým přirozeným civilním herectvím příjemně překvapil.
Marshall Mathers, jak zní zpěvákovo původní jméno, si nyní po osmi letech vyšlápl na další hlavní roli. Ve filmu s názvem Southpaw si Eminem zahraje boxera lehké váhy, který vyhraje titul a velmi rychle se ocitne na vrcholu slávy. Jeho osobní život se však začne hroutit jako domeček z karet a on bude nakonec muset pro získání své dcery vybojovat mnohem těžší zápas než ty v ringu.
Je tedy zřejmé, že podobně jako u 8. míle i Southpaw je výrazně inspirován zpěvákovým životem, tentokrát v podobě boxerské metafory. Napovídá tomu již samotný název filmu, což je výraz, kterým se v boxu označují leváci. A tím je Eminem i ve skutečnosti. Scénárista filmu Kurt Sutter, autor motorkářského seriálu Sons Of Anarchy k tomu prohlásil: “Líbí se mi, jak ten název skvěle padne k Eminemovi. Je levák, což je pro box stejné jako bílý rapper pro hip hop - nebezpečné, nechtěné a naprosto neortodoxní. Pro levorukého boxera je to mnohem těžší cesta než pro praváka.”
Film Southpaw, který zatím nemá režiséra, vznikne pod dohledem studia DreamWorks.
zdroj: Deadline


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY