Warcraft odhalil první obrázky a nástin děje

Vydáno: 10.11.2013 16:05 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Očekávaná videoherní adaptace Warcraft platí za jeden z nejočekávanějších filmů příštích let. Co bylo z filmu odhaleno nyní a jaké postavy můžeme v příběhu čekat? Dozvíte se v článku.
Obrázek hry Warcraft: Orcs & HumansWarcraft se začíná natáčet na začátku příštího roku, takže je nejvyšší čas, aby se začaly objevovat první konkrétní informace o filmu. O možném obsazení hlavních rolí, tzn. Colina Farrella, Pauly Patton nebo Paula Dano, jsme vás již informovali, tato jména se však ještě nedostala oficiálního potvrzení od studia. Také zápletka již byla pomocí internetových fám nakousnuta, ale až teď se jí dostává reálnějších obrysů.

Ná právě proběhnutém Blizzconu (což je tradiční event, který pořádá herní gigant Blizzard), kde byl přítomen režisér Duncan Jones a supervizor vizuálních efektů Bill Westenhofer (Pí a jeho život), bylo představeno několik concept artů a také nástin zápletky zmiňující ústřední postavy filmu, který by měl do kin dorazit 18. prosince 2015. Těmi by měly být Anduin Lothar a Durotan, jakožto dva největší hrdinového světa lidí a orků, jejichž příběh byl odvyprávěn v jedněch z prvních dílů herní strategie Warcraft. Jones také zmiňuje, že bylo velmi těžké najít herce, který by se orkovi Durotanovi podobal.

Z toho vyplývá i zmínka Westenhofera o tom, že by orkové neměli být kompletně CGI, ale normální herci s make-upem. Během diskuze se objevila také přirovnání tónu filmu k Gladiátorovi Ridleyho Scotta a také, že se právě pracuje na výrobě největších možných mečů, které dokáže člověk unést. Jak už víme, Jones pouštěl na letošním Comic Conu krátky oznamovací trailer filmu, jenž atmosférou vypadal jako mix videohry, fantasy a westernu - jestli tak bude výsledek skutečně vypadat, si budeme muset ještě pár měsíců počkat.

Čtveřici concept artů zachycujících epické kulisy najdete v galerii nad článkem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY