47 Róninů bojuje v novém, akcí nabitém traileru

Vydáno: 28.10.2013 18:47 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Samurajský fantasy blockbuster 47 Róninů dorazí do kin letos o Vánocích a stále nevypadá jako něco, co bychom museli bezpodmínečně vidět. Prolomí tuto bariéru nový trailer?
Nový trailer na trikový blockbuster stále nepřináší nic nového. Tedy kromě dodělaných triků, která nám stále více ukazují, že digitální příšery, čarodějnice a duchové budou hrát ve 47 Róninech prim více než vcelku ohraný příběh o pomstě a výprava, kostýmy a masky z Posledního samuraje.

Keanu Reeves, mstící se za smrt svého pána, se také zrovna neprofiluje jako tahoun zimního velkofilmu - hlavně po svém posledním filmu, nevýrazném bojovém béčku Man of Tai Chi, kde ukázal, že herectví už není to, co bývalo za časů Nea. Trailer je sice koncepčně lépe zvládnutý než ty předchozí a celkem se mu daří uvést diváka do děje, ve výsledku ale jakoby se nemohl rozhodnout, čím chce být - starosvětskou samurajskou podívanou ctící východní tradice nebo jen bezduchým hollywoodským blockbusterem?

Otázky nám budou zodpovězeny nejdříve kolem Vánoc, kdy tento režijní debut Carla Rinsche (zeť Ridleyho Scotta) dorazí do amerických kin a o týden později do těch českých. Vzhledem k více než ročnímu opoždění premiéry a několikanásobnému překročení rozpočtu ale nebude vůbec od věci se spíše bát. Jak to vidíte vy?

Trailer zhlédněte níže ze streame Yahoo. V galerii také najdete nový plakát.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY