Nejnovější upoutávka na Hunger Games: Vražedná pomsta

Vydáno: 28.10.2013 09:07 - | foto: collider.com

Pokračování Hunger Games si za necelý měsíc odbude (celo)světovou premiéru, a tak kampaň vrcholí. Příznačně na právě probíhající Světové sérii byla promítnuta poslední upoutávka na adaptaci předlohy Suzanne Collins.
Josh Hutcherson ve filmu Hunger Games: Vražedná pomsta / The Hunger Games: Catching FireHunger Games: Vražedná pomsta změnily od minule režiséra, protože Garyho Rosse nahradil Francis Lawrence, který zvládá jak podívanou pro kluky (komiksová adaptace Constantine a posta-apo zombie akce Já, legenda), tak i značně sebeuvědomělou romanci spíše pro dívky (Voda pro slony). Čachrování s postem nejvyšším nejspíš zůstane cílovou skupinou nepovšimnuto, protože pro divačky odrostlé na Stmívání, ale ještě nedorostlé do nesmlouvavých společenských cizojazyčných satir jako Battle Royale, je hlavní především vztah Katniss (Jennifer Lawrence) s Peetou (Josh Hutcherson). Ostatní by mohlo zaujmout, že herecké obsazení bylo rozšířeno o Philipa Seymoura Hoffmana, který hraje postavu, jež se jmenuje "Plutah Heavensbee".

Podtitul Vražedná pomsta napovídá, že by Katniss s Peetou měli čekat zákeřné jednání od Kapitolu, který v očích veřejnosti pokořili svým společným vítězstvím v Hladových hrách. Vedle toho ale na svou krvavou odplatu čekají i obyvatelé Panemu, kteří formují odboj a chystají se vyrazit do boje. Poslední upoutávka napovídá, že tentokrát nepůjde o střet pouze na úrovni jedné hry, ale že se souboj přenese do celého světa.

Donald Sutherland ve filmu Hunger Games: Vražedná pomsta / The Hunger Games: Catching FireJe poněkud ironické, že dílo kritizující únikovost zábavy, jež udržuje skupinu sociálně slabých obyvatel v poslušnosti, bylo propagováno na Světové sérii. Rychle střižený trailer, který má pouhou minutu, svým vršením atrakcí, které mají vyvolat patřičnou emocionální odezvu, je pro neamerického diváka zbaven tohoto zábavného rozměru. Na trailer, který je rozhodně zábavnější než sledování baseballu, se můžete podívat níže.


Poslední upoutávka na Hunger Games: Vražedná pomsta.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY