Padesát odstínů šedi: Christian Grey (znovu)objeven!

Vydáno: 24.10.2013 13:00 - Zuzana Hofmanová | foto: facebook tvůrce

Zákulisní „škatulky, hejbejte se“ skončila a peprných Padesát odstínů šedi má znovu svého Christiana Greye. Charlie Hunnam si svůj odchod nerozmyslel, a tak se na scéně objeví zcela nová tvář. A o kom že je řeč?
Fotografie z filmu  / Once Upon a TimeAdaptace kontroverzní knižní předlohy z pera E.L. James je netrpělivě očekávána převážně dvěma tábory: skalními fanoušky bestselleru a těmi, kdo se nemohou dočkat, až kontroverzní román rozcupují i na plátně. Ať už jsou očekávání jakákoliv, přípravy filmové verze zbrzdil odchod jejího hlavního představitele Charlieho Hunnama, který si měl zahrát náruživého podnikatele Christina Greye. Hledání adekvátního náhradníka vyplavilo několik zajímavých jmen a konečná volba nakonec padla na ne příliš překvapivého kandidáta. Novým Christianem Greyem se nakonec stane Brit Jamie Dornan.  

Herec, model a hudebník se na velkém plátně zatím moc neohřál. Drobnou roli v Marii Antoinettě, kde si příznačně zahrál milence rozhazovačné královny, přebila hlavně televizní tvorba. Po několika epizodách populárního Once Upon a Time momentálně exceluje v psychologickém The Fall po boku Gillian Anderson.  

Dornan tedy začíná s poměrně čistým štítem, a tak snad nehrozí, že by z projektu vycouval z obavy o svou image tak, jako to údajně udělal jeho předchůdce Charlie Hunnam. Dornan by se jakožto bývalý model Calvina Kleina neměl obávat ani lechtivých scén, na kterých z velké části stojí knižní předloha.

Konečnou volbou ale zároveň mizí i naděje na obsazení kandidátů, které prosazovala fanouškovská základna. Z kola venku je definitivně Alexander Skarsgård i fanynkami prosazovaný Matt Bomer. U projektu stále zůstává režisérka Sam Taylor-JohnsonDakota Johnson coby Anastasie.

Zdroj: Variety



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY